Εκτός ΑΝΤ1 την Δευτέρα το Ενώπιος Ενωπίω - Η ανακοίνωση για Χατζηνικολάου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός ΑΝΤ1 την Δευτέρα το Ενώπιος Ενωπίω - Η ανακοίνωση για Χατζηνικολάου

Εκτός του ΑΝΤ1 θα βρεθεί την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου η εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου. Βγήκε η επίσημη ανακοίνωση για την αντικατάσταση της. Τι συμβαίνει;

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίο και τον Νίκο Χατζηνικολάου

Με μια έκτακτη ενημερωτική εκπομπή, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου προσεγγίζει το καυτό ζήτημα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τις υγειονομικές και οικονομικές επιπτώσεις από τον κορονοϊό.

Τι λένε οι φορείς της αγοράς και της εστίασης για την κρίση που βιώνουν;

Πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα;

Κορυφαίοι επιστήμονες παρεμβαίνουν και παίρνουν θέση για όλες τις εξελίξεις.

«LOCKDOWN» ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ: Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου, τη Δευτέρα στις 23:30.

Συγκλόνισε από την άλλη, ο Γιώργος Χατζηνάσιος στο Ενώπιος Ενωπίω με την εξομολόγηση που έκανε για την προσωπική του ζωή.

Ενώπιος Ενωπίω: Η ερώτηση του Χατζηνικολάου που έκανε τον Λαζόπουλο να βουρκώσει!

Ο Λάκης Λαζόπουλος το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1, Ενώπιος Ενωπίω και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο της γυναίκας του - δείτε εδώ το πρόσωπό της - με βουρκωμένα μάτια.

Ο ηθοποιός μόλις άρχισε να μιλά και κομπιάζοντας ανέφερε: «Έχω τρόπους να μιλάω κι ας φεύγουν οι άνθρωποι αλλά μου λείπει ότι δεν μπορώ να τους δώσω κάτι. Δηλαδή η χαρά που έπαιρνα ακούγοντάς τους, δεν υπάρχει. Οπότε ένα κομμάτι της χαράς σου πετιέται. Αν υποθέσουμε ότι διαθέτεις κάποιες πηγές για να παίρνεις κι εσύ κάτι ή για να δίνεις, αυτό δεν υπάρχει. Από την αρχή αυτό που είχαμε συζητήσει με την κόρη μου ότι εγώ είμαι στρατιώτης, είμαι στον πόλεμο αλλά αν σκοτωθώ σκοτώθηκα. Εγώ αποφασίζω αν θα είμαι εκτεθειμένος, δεν ήθελα ποτέ να εκθέτω τους δικούς μου σε κίνδυνο.

Η περιπέτεια της Τασούλας κράτησε τρία χρόνια και με το να ακούς και διάφορα. Δεν έπρεπε ο κόσμος να το μάθει γιατί μετά γίνεσαι θύμα. Παρακαλάς τον κόσμο και λες περνάω αυτό, δώστε μου αυτό. Από την αρχή το είχα ξεκαθαρίσει αυτό το πράγμα, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γίνω θύμα. Το βιβλίο για την μάχη της Τασούλας δεν ξέρω πως το έγραψα. Έφυγε το μολύβι κι ήθελε μόνο του να γράφει. Δεν μπορούσα να το σταματήσω. Ήταν σαν να έλεγα πίσω από το οχυρό που έκανα εγώ τον πόλεμο, κάποιοι με περίμεναν και με στηρίζουν.»