Big Brother: Η Αφροδίτη τα "χώνει" στον Πυργίδη - «Ήταν αγαπητός! Ξαφνικά όμως...»

Τι είπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Η Αφροδίτη τα

Στην εκπομπή "Love it" μίλησε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή για τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι του Big Brother. Μεταξύ άλλων μίλησε για τον Θέμη Κανέλλο, ενώ τα "έχωσε" στον Δημήτρη Πυργίδη.

«Εγώ συμφωνώ στο ότι είναι μια αδύναμη στιγμή, γιατί όλοι φτάνουμε στα άκρα μας κάποια στιγμή. Δεν δικαιολογώ τη συμπεριφορά του και ούτε μπορώ να πω αν έχει δίκιο ή άδικο. Νομίζω ότι απλά δεν θα έπρεπε να κρίνεται τόσο πολύ ένα παιδί που είναι 18 χρονών.

Μπορεί να έχει τρομερή πίεση για τους χ, ψ, λόγους που μπορεί να μην ξέρουμε», δήλωσε για τη συμπεριφορά του Θέμη που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο σπίτι του Big Brother και έχει εξοργίσει κάποιους από τους συγκατοίκους του», είπε αρχικά.

Όσο για τον Δημήτρη Πυργίδης - Ο οποίος είναι ένας από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση -, σχολίασε: «Εννοείται ότι έχω πει πράγματα τα οποία με έκαναν να πέσω από τα σύννεφα, όπως η συμπεριφορά του Μπένζι. Ήταν αγαπητός.Ξαφνικά όλο αυτό το χαλάει τελείως».

Big Brother: Ο Αντιδήμαρχος «άδειασε» την Αφροδίτη - «Έχουμε ηρεμήσει επιτέλους...»

Σε ένα επεισόδιο του Big Brother, η παρέα της Αφροδίτης αποφάσισε να της κάνει μία έκπληξη και να της στείλει ένα ιδιαίτερο μήνυμα. Με αφορμή την κίνηση αυτή, ο Αντιδήμαρχος αποφάσισε να «αδειάσει» την πρώην συμπαίκτριά του σχολιάζοντας πως από την μέρα που αποχώρησε, έχει ηρεμήσει το σπίτι.

Οι σχέσεις που είχαν οι δυο τους ήταν εξαιρετικά τεταμένες και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Χρήστος Μακρίδης είχε αποκαλύψει πως δεν μπορεί να ακούει άλλο την Αφροδίτη να φωνάζει.

Η αποχώρησή της λοιπόν τον χαροποίησε ιδιαίτερα και δεν φοβήθηκε καθόλου να το πει και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως το σπίτι έχει πλέον μετατραπεί σε «μοναστήρι», νωρίτερα βέβαια είδαμε και την εξομολόγηση της Ραμόνα για την οικογένειά της.