Έμεινε στήλη άλατος ο Νίκος Μουτσινάς - Το τηλεφώνημα στο πλατό του ΣΚΑΙ

Έπαθε σοκ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έμεινε στήλη άλατος ο Νίκος Μουτσινάς - Το τηλεφώνημα στο πλατό του ΣΚΑΙ

Το μεσημέρι της Πέμπτης ένα τηλεφώνημα στον Νίκο Μουτσινά όσο ήταν στο Καλό Μεσημεράκι τον έκανε να μείνει.. στήλη άλατος και να μην πιστεύει στα αυτιά του!

Οι φάρσες είναι πλέον κάτι συνηθισμένο στην εκπομπή και ο παρουσιαστής έχει πάντα τις καλύτερες αντιδράσεις που θα μπορούσαμε να δούμε.

Έτσι, ένα τηλεφώνα από την "κολλητούλα" τον άφησε άναυδο όταν κατάλαβε ποια βρίσκεται από πίσω!

Αναφερόμαστε φυσικά στην Κατερίνα Στικούδη, η οποία παρίστανε μια κομμώτρια που είχε πρόβλημα με τον άντρα της. Μόλις ο Νίκος κατάλαβε ότι ήταν αυτή, ξέσπασαν και οι δύο σε τρελά γέλια. Μάλιστα, η Κατερίνα αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στη καραντίνα!

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη φάρσα:

H Αθηνά Οικονομάκου εμφανίστηκε με τον πιο απρόσμενο τρόπο στο Καλό Μεσημεράκι - Άναυδος ο Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς και το Καλό Μεσημεράκι μας κρατάνε συντροφιά τα μεσημέρια μας και τα γεμίζουν με απίστευτες στιγμές γέλιου. Στην σημερινή εκπομπή του, η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να κάνει φάρσα στον παρουσιαστή και να εμφανιστεί στον αέρα της εκπομπής ως.. άλλη, αφήνοντας τον άναυδο!

Δεν είναι λίγες οι φορές που φίλοι και δημόσια πρόσωπα επιλέγουν να κάνουν φάρσα στον Μουτσινά από εκεί που δεν το περιμένει. Το ίδιο έκανε και η Αθηνά σήμερα, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το υποκριτικό της ταλέντο.

Η Αθηνά εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής ως μια “κολλητούλα” 47 χρονών που είναι μάλιστα τραγουδίστρια από τον Πύργο.

Μετά από ώρα φυσικά, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε την ταυτότητα της και άφησε τον Μουτσινά με το στόμα ανοιχτό. Τρυφερές στιγμές στο σπίτι του Νίκου Μουτσινά!

Δείτε παρακάτω την φάρσα: