Όλος γκρι ο καναπές στο δεύτερο «σπίτι» της Αθηνάς Οικονομάκου - Τη διαφορά κάνει η ταπετσαρία

Φωτογραφία από το μαγαζί της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Όλος γκρι ο καναπές στο δεύτερο «σπίτι» της Αθηνάς Οικονομάκου - Τη διαφορά κάνει η ταπετσαρία

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μία φωτογραφία από το δεύτερο «σπίτι» της το οποίο δεν είναι άλλο από το κατάστημά της, μέσα στο οποίο έχει έναν ολόκληρο γκρι καναπέ. Η αλήθεια είναι βέβαια πως τη διαφορά την κάνει η απίστευτη ταπετσαρία που έχει στον τοίχο.

Η αγαπημένη ηθοποιός βρίσκεται πολύ συχνά στον συγκεκριμένο χώρο προκειμένου να ετοιμάζει τις παραγγελίες από τις δύο συλλογές της, το AllOver και το Project Soma - το οποίο έχει τρελές εκπτώσεις.

Έτσι, για ακόμα μία φορά αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο στιγμιότυπο μέσα από το μαγαζί της, στο οποίο πόζαρε πάνω στον καναπέ φορώντας το πιο εντυπωσιακό παντελόνι και ένα χειμωνιάτικο φούτερ.

Αυτό είναι το δεύτερο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου μαγαζί

Αθηνά Οικονομάκου: Στο σπίτι της με πιτζάμες αξίας 110 ευρώ

Η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει να περνάει την καραντίνα στο σπίτι της και όπως είδαμε σε ένα story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φοράει τις πιο εντυπωσιακές πιτζάμες από τη συλλογή της, αξίας 110 ευρώ.

Είναι γνωστό πως η Αθηνά Οικονομάκου είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν τον τρόπο να εντυπωσιάζουν σε κάθε εμφάνισή τους, ακόμα κι αν αυτή είναι μέσα στο σπίτι.

Η νέα συλλογή του Project Soma, έχει φροντίσει και γι΄αυτό και έχει μία ολόκληρη κατηγορία με loungewear, τα οποία βέβαια μπορείς άνετα να φορέσεις και εκτός σπιτιού.

Αυτές είναι οι πιτζάμες αξίας 110 ευρώ της Αθηνάς Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου project Soma

Μπορείς να βρεις τις πιτζάμες αυτές εδώ ενώ στο επίσημο σάιτ του Project Soma, μπορείς να βρεις τα πιο στιλάτα loungewear για να είσαι εντυπωσιακή και μέσα στην καραντίνα. Δείτε εδώ και μία φωτογραφία μέσα από το υπνοδωμάτιο της Αθηνάς Οικονομάκου.

Αθηνά Οικονομάκου: Βούτηξε στη θάλασσα με φόρεμα αξίας 220 ευρώ

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μία φωτογραφία από το καλοκαίρι στην οποία φαίνεται να βουτάει στη θάλασσα στο Γύθειο, φορώντας ένα φόρεμα από τη συλλογή της που κοστίζει 220€!

Η αγαπημένη ηθοποιός προσπαθεί σε κάθε περίπτωση να διαφημίζει μέσα από τα social media τα ρούχα από την επιτυχημένη συλλογή της.

Αυτή τη φορά, αποφάσισε να θυμηθεί λίγο τις καλοκαιρινές διακοπές της, κατά τις οποίες επισκέφθηκε μαζί με την οικογένειά της, το Γύθειο, τον τόπο καταγωγής της.

Στο Instagram της λοιπόν ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από τη θάλασσα, στην οποία φοράει το φόρεμα - πουκάμισο, Amber, αξίας 220€. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας εδώ.

Αυτό είναι το φόρεμα αξίας 220€ με το οποίο βούτηξε στη θάλασσα η Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου project Soma