Κόνι Μεταξά: Της έκαναν έλεγχο και δεν πίστευαν ότι δουλεύει στο Πρωινό

Ασύλληπτο περιστατικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κόνι Μεταξά: Της έκαναν έλεγχο και δεν πίστευαν ότι δουλεύει στο Πρωινό

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κόνι Μεταξά, αποκάλυψε πως η αστυνομία τη σταμάτησε προκειμένου να της κάνει έλεγχο και δεν πίστεψε πως εργάζεται στο Πρωινό.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως εδώ και καιρό δέχεται μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα οποία την ρωτάνε αν εξακολουθεί να βρίσκεται στην ομάδα του Πρωινού.

Μάλιστα, θέλησε να διηγηθεί και ένα απίστευτο περιστατικό σε ένα από τα insta stories της, στο οποίο εξηγεί πως η αστυνομία τη σταμάτησε στον δρόμο για να μάθει για ποιον λόγο πραγματοποιεί την μετακίνηση και δεν πίστεψε πως είναι στην ομάδα του Πρωινού. Θυμίζουμε πως η Κόνι Μεταξά αναγκάστηκε να λείψει για λίγο από το Πρωινό, καθώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας.

Λευτέρης Πανταζής: Η Kόνι του αποκάλυψε γιατί δεν βρίσκεται στο Πρωινό - "Μπαμπά, δεν μπορούσα..."

Ο Λευτέρης Πανταζής σε συνέντευξη του στο 7 μέρες TV αποκάλυψε πως ένιωσε με την νίκη της Κόνι Μεταξά στο J2US αλλά και για το το τι του αποκάλυψε για την απουσία της από το πάνελ του Πρωινού.

Ένιωσες περηφάνια όταν η Κόνι Μεταξά κέρδισε στο Just the two of us;

Ναι. Αισθάνθηκα περήφανος που κέρδισε. Ήξερα τις δυνατότητες της. Όταν της επέτρεψαν να δείξει, όλα όσα έχει μάθει – γιατί πρέπει να σου πω ότι φοίτησε επί πέντε χρόνια σε μία από τις καλύτερες σχολές θεάτρου της Αμερικής στο Μαιάμι- ξεδίπλωσε όλες τις αρετές της. Αγκάλιασα με αγάπη το παιδί μου γιατί ήθελα να της προσφέρω όσα δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να μου χαρίσουν οι γονείς μου.

Χαίρομαι που τα κατάφερα. Με τον Τάσο Ξιάρχο έδεσαν πολύ. Ταίριαξαν. Έκαναν μαζί τα κοστούμια, σκηνοθετούσαν την εμφάνισή τους ,επέλεγαν τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν. Μου κατέκλεψαν οφείλω να σου πω τα καλλιτεχνικά μου ρούχα. Με ένα τρόπο ένιωθα ότι μπήκα και εγώ μαζί τους στο παιχνίδι. Επηρεάστηκα από την τόσο δημιουργική πορεία τους.

Η Κόνι Μεταξά συμμετείχε στο πάνελ του πρωινού προγράμματος της Φαιής Σκορδά. Γύρω στα μέσα Οκτώβρη, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας, σταμάτησε να εμφανίζεται και στον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram έγραψε ότι δεν της πήγαινε ιδιαίτερα αυτή η διαδικασία. Ο τραγουδιστής, μίλησε και για τις δυσκολίες που περνάμε.

Είναι στον ΑΝΤ1, απλώς ψάχνουν να βρουν ένα άλλο concept να κάνει, γιατί άλλα είχαν συμφωνήσει απ’ ό,τι μου είπε. Τη ρώτησα και εγώ γιατί δεν είναι στο πάνελ και μου απάντησε: «Μπαμπά δε μπορούσα να κάνω gossip. Εγώ καλά καλά δε ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα. Έλειπα χρόνια. Δε μπορώ να κάνω κουτσομπολιό». Έχουν συζητήσει για να βρουν τι μπορεί να κάνει για να είναι χρήσιμη