The Bachelor: Έχει κάνει πλαστικές η Εριέττα; Φωτογραφία μετά και πριν τον Βασιλάκο

Απίστευτη διαφορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: Έχει κάνει πλαστικές η Εριέττα; Φωτογραφία μετά και πριν τον Βασιλάκο

Μία από τις κοπέλες που βρίσκονται στο The Bachelor και διεκδικεί την πολυπόθητη καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου είναι η Εριέττα. Πολλές φορές έχουν ακουστεί σχόλια από τις συμπαίκτριες της για τις ομολογούμενες πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει για αυτό και εμείς βρήκαμε μια παλιά της φωτογραφία και μπορούμε να πούμε ότι είναι αγνώριστη.

Η συγκεκριμένη παίκτρια δηλώνει.. 21 ετών και είναι άξιο απορία πότε πρόλαβε να αλλάξει τόσο πολύ μέσα σε λίγα χρόνια. Φυσικά, η Εριέττα έχει ξανά κάνει την εμφάνιση της στην τηλεόραση, εξού και η άνεση της στον φακό παρόλο που χθες πέταξε ένα «μαργαριτάρι» όλα τα λεφτά!

Ένας χρήστης του Twitter -από αυτούς που αγαπάμε και τα ξεθάβουν ότι μπορούμε να φανταστούμε- εμφάνισε μία φωτογραφία της Θεσσαλονικιάς παίκτριας από το 2016 από όταν συμμετείχε στο «Ραντεβού στα Τυφλά» με τον Μάρκο Σεφερλή.

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις 4 χρόνια από τότε, αλλά η Εριέττα είναι παντελώς αγνώριστη και.. πάνω από όλα πιο φυσική!

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία της Εριέττας:

Παλιά φωτογραφία της Εριέττας από το The Bachelor

The Bachelor: Αγνώριστη η Άννα μετά την τελετή των ρόδων - Έφυγε και ποζάρει στο σπίτι της

Η Άννα αποχώρησε από το χθεσινό 28/11 επεισόδιο του The Bachelor και δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram ποζάροντας στο σπίτι της, λίγες ώρες μετά την προβολή της τελετής των ρόδων.

Μπορεί ο Παναγιώτης Βασιλάκος να μην της έδωσε το τριαντάφυλλο για να συνεχίσει στο παιχνίδι, ωστόσο με την παρακάτω φωτογραφία της του έδειξε τι... χάνει.

Στον προσωπικό της λογαριασμό, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη της φωτογραφία μετά την έξοδο της από το παιχνίδι του έρωτα.

Πόζαρε εντελώς αγνώριστη λόγω της πόζας και του μακιγιάζ της! Στο The Bachelor είδαμε και την Σία να «λυγίζει».

The Bachelor Άννα Instagram

Η αποχώρηση της Άννας από το The Bachelor

Το «The Bachelor» έφτασε στο τέλος ακόμη ενός επεισοδίου, με το πρόγραμμα του Alpha να είναι... όλο φωτιά και στο τέλος, μία ήταν η παίκτρια που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το σόου.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος συνεχίζει τις γνωριμίες του μέσα από... πάμπολλες καυτές στιγμές με τα κορίτσια, τα οποία... τρώγονται μεταξύ τους, σημειώνοντας πολλαπλούς μεταξύ τους καβγάδες και προκαλώντας πανικό στη βίλα, όπου φιλοξενείται το ριάλιτι.

Στο τέλος, υπήρξε η διαδικασία της αποχώρησης, με τον Βασιλάκο να έχει τριαντάφυλλα για όλες... εκτός από μία, η οποία έπρεπε να φύγει μην έχοντας εντυπωσιάσει. Αυτή, τελικά, ήταν η Άννα. Δείτε εδώ, παρεμπιπτόντως, όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο.