Συγκλονίζει η Τζένη Μπότση για την εγκυμοσύνη της - «Ο πατέρας μου έκλαιγε όταν..»

Όλα όσα δήλωσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει η Τζένη Μπότση για την εγκυμοσύνη της - «Ο πατέρας μου έκλαιγε όταν..»

Το πρωί του Σαββάτου η Τζένη Μπότση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Dot» και αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της αλλά και τον λόγο που επέλεξε να την κρατήσει κρυφή.

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου το σοκ που έπαθαν οι γονείς της μόλις τους αποκάλυψε την εγκυμοσύνη καθώς και ότι αποφάσισε να την κρατήσει κρυφή για να μην στερηθεί πράγματα και καταστάσεις.

Η Τζένη Μπότση είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ήθελα να το μάθει κανένας. Γέννησα Νοέμβριο και ο μπαμπάς μου έμαθε για την εγκυμοσύνη τον Αύγουστο. Δηλαδή δεν είναι ότι το έκρυψα από τα media. Ήθελα να το κρατήσω για μένα για να είμαι ήρεμη, ήσυχη και μην αρχίσει ο καθένας “πρόσεξε μην κάνεις εκείνο, αυτό. Πρόσεχε μην κάθεσαι έτσι, μη κάθεσαι σταυροπόδι”.

Εγώ έκανα τα μποστάνια μου, έσκυβα, κολυμπούσα, έκανα τα πάντα και δεν ήθελα κάποιος να μου βάλει ενοχές. Πολύ λίγοι ήξεραν την εγκυμοσύνη. Οι γονείς μου έπαθαν σοκ. Ο πατέρας μου δεν μίλαγε, έκλαιγε. Η μαμά μου το έμαθε σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνη γιατί έπρεπε να κάνει ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και της το είπα τότε για να της δώσω δύναμη.

“Κοίταξε να δεις, θέλω να σου πω κάτι, είμαι έγκυος” και τρελάθηκε. Ως έγκυος δεν έβγαινα από το σπίτι, έκανα lockdown. Περίμενα να γεννήσω και να πάρω τους δρόμους και πάνω που είχαμε ξεκινήσει να βγαίνουμε και αρχίσαμε τις βόλτες…μέσα.

Θεωρώ ότι η γυναίκα που λέει ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδο της ζωής της…κι εγώ ξέρω την κουμπάρα μου την Έλλη Κοκκίνου.. δεν μπορώ να το καταλάβω. Στην εγκυμοσύνη ήμουν ζεν και ο άντρας μου. Με τον Αλέξανδρο είμαστε 7 χρόνια μαζί και δεν έχουμε παντρευτεί. Είναι μύθος ότι πρέπει να παντρευτείς όταν κάνεις παιδί» κατέληξε λέγοντας η ηθοποιός η οποία μάλιστα γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της κόρης της.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα με την Τζένη Μπότση από το Dot:

Τζένη Μπότση: Συγκίνησε με το μήνυμα που έστειλε για την κόρη της - Η τρυφερή ανάρτηση

Για ακόμα μία φορά, η Τζένη Μπότση βρήκε τον τρόπο να συγκινήσει με το μήνυμα που έστειλε για την κόρη της, και για τις πρώτες της καλοκαιρινές διακοπές, μέσα από μία πολύ τρυφερή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς από τα Χριστούγεννα έχει στο πλευρό της την κορούλα της. Μπορεί να θέλησε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο από τη μέρα που ήρθε στη ζωή η μικρή της, η Τζένη Μπότση μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα, όταν ανέβασε μία φωτογραφία με την κόρη της από την παραλία, συνοδεύοντάς την με ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα. Δείτε εδώ ακόμα μία ανάρτηση της Τζένης Μπότση με την κόρη της, στην οποία φαίνεται πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η μικρή!

Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε η Τζένη Μπότση για την κόρη της

«Το καλοκαίρι του 1972 ήρθα νεογέννητη, τις πρώτες μου διακοπές στο.... Ήταν οι πρώτες μου διακοπές σε ξενοδοχείο!!! Φέτος έφερα την κόρη μου, για τις πρώτες της διακοπές σε ξενοδοχείο ,στο ίδιο μέρος για να γιορτάσουμε την πρώτη ονομαστική της εορτή και φαίνεται να το διασκεδάζει πολύ!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζένη Μπότση.