Η Χαρά Βέρρα πρωτοτύπησε με την ιδέα της - Στόλισε χειροποίητο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Είπε όχι στο κλασικό!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Χαρά Βέρρα πρωτοτύπησε με την ιδέα της - Στόλισε χειροποίητο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Χαμός έχει γίνει το τελευταίο διάστημα με τις χριστουγεννιάτικες αναρτήσεις των celebrity καθώς όλοι έσπευσαν να στολίσουν τόσο το σπίτι τους όσο και το δέντρο και δεν παρέλειψαν να δείξουν στους διαδικτυακούς τους φίλους. Το ίδιο έκανε και η Χαρά Βέρρα η οποία, μάλιστα, πρωτοτύπησε και στόλισε.. χειροποίητο δέντρο!

Μπορεί να ζούμε εποχές lockdown και η ψυχολογία μας να είναι αρκετά πεσμένη, αλλά τα Χριστούγεννα είναι η πιο αγαπημένη και χαρούμενη περίοδος μικρών και μεγάλων.

Είναι η πρώτη χρόνια που ο περισσότερος κόσμος στολίζει από τον Νοέμβριο αλλά αποτελεί την καλύτερη και σωστότερη λύση ώστε υπάρχει κυρίως ένα εορταστικό και εύθυμο κλίμα μακριά από το άγχος του κορωνοϊού.

Η Χαρά Βέρρα είναι από αυτούς λοιπόν που έδωσαν μια πιο χαρούμενη νότα στο σπίτι και στη διάθεση της και έφερε τα Χριστούγεννα ένα βήμα πιο κοντά, παρόλο που η ίδια ράγισε καρδιές με την τελευταία της δήλωση.

Η ιδέα, δε, που είχε και στόλισε χειροποίητο χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι άκρως εντυπωσιακή και αξιοθαύμαστη.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία της Χαράς Βέρρα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε:

Η χαρά βέρρα στολίσε χειροποίητο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η χαρά βέρρα στολίσε χριστουγεννιάτικο δέντρο

Χαρά Βέρρα: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της 8χρονης εγγονής της - «Δεν υπάρχει καμία θεραπεία...»

Η Χαρά Βέρρα συγκλόνισε με την αποκάλυψη που έκανε για την 8χρονη εγγονή της και το πρόβλημα που έχει στην υγεία της. Μεταξύ άλλων, έκανε γνωστό πως δεν υπάρχει καμία θεραπεία.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού, μιλώντας για πρώτη φορά ανοιχτά για το σύνδρομο που δεν το γνωρίζει κανείς με τους γιατρούς να μην έχουν δώσει ελπίδα για βελτίωση.

Αυτό είναι το πρόβλημα υγεία που έχει η 8χρονη εγγονή της Χαράς Βέρρα

Ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εγγονή σου;

Η Χαρούλα είναι 8 χρόνων κι έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν κάθεται, δεν τρώει, τα φαγητά της είναι αλεσμένα. Ακόμη δεν έχουν βρει το σύνδρομο, είναι κάτι σπάνιο. Όταν γεννήθηκε, έστειλα τις εξετάσεις στην Αμερική και μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί, δεν υπάρχει καμία θεραπεία.

Οι γιατροί έχουν αποκλείσει κάθε περίπτωση βελτίωσης;

Ναι, το παιδί αυτό θα ζει έτσι. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακούει, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει, ενώ πηγαίνει σε ειδικό σχολείο. Η Χαρούλα είναι ένας άγγελος, είναι όμορφη, πανέξυπνη, δεν έχει παρέες, έχει μόνο την οικογένειά της. Ο Θεός το έκανε για κάποιο λόγο να είναι έτσι. Όλο γελάει, ούτε ακούγεται, άμα της δώσεις να φάει, θα φάει, αν χρειαστεί να την αλλάξεις... δεν θα κλάψει για τίποτα, εκτός άμα την μαλώσεις ή αν φύγει η μάνα της, μόλις έρθει η μάνα της σου φεύγει από τα χέρια για να πάει σ’ εκείνη.

Χαρά Βέρρα πρόβλημα υγείας 8χρονης εγγονής

Η Χαρά Βέρρα έκανε και μια αποκάλυψη για ένα απίστευτο περιστατικό που είχε σημειωθεί σε πανηγύρι την ώρα που εκείνη τραγουδούσε πάνω στη σκηνή.