Έγκυος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Χαμός στο διαδίκτυο με το βίντεο!

Τι ισχύει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγκυος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Χαμός στο διαδίκτυο με το βίντεο!

Χαμός επικρατεί από χθες στο βράδυ στο διαδίκτυο με την εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο live του J2us. Πολλά είναι τα σχόλια που αναρωτιούνται μήπως είναι έγκυος, αφού η κοιλιά της ήταν φουσκωμένη.

Συγκεκριμένα, στο Q&A που πραγματοποίησε στο Instagram η Soula Glamourous, δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από followers της, αν η δημοσιογράφος περιμένει παιδί.

Η ίδια έσπευσε να απαντήσει λέγοντας πως δεν ξέρει, ωστόσο όποια τρώει παραπάνω και πετάει η κοιλιά της, όλοι λένε ότι είναι έγκυος και έχει κουράσει.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγκυος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη J2us φουσκωμένη κοιλιά

Κανείς ωστόσο δεν ξέρει τι ισχύει και τι όχι. Μπορεί να έφαγε τελικά λίγο παραπάνω και να φούσκωσε - δείτε τι συνέβη στο J2us. Ωστόσο, αν τελικά ισχύει και είναι έγκυος θα το μάθουμε όλοι όταν αποφασίσει να το πει.

Αυτό είναι το βίντεο που ξεκίνησε το χαμό για το αν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι έγκυος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκαλύπτει αν της ευχήθηκε για το J2US η Ναταλία "Το μόνο που..."

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου στο Έλα χαμογέλα λίγο πριν την είσοδο της στο J2US στο αποψινό live! Εκεί αποκάλυψε αν μίλησε με την Ναταλία Γερμανού.

Eκεί η Σίσσυ αναφέρθηκε σε ένα σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού στη φωτογραφία της Ευρυδίκης που την ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Τότε η Ευρυδίκη πήρε τον λόγο και είπε:

«Με την Ναταλία δεν μιλήσαμε, μόνο αυτό το μήνυμα στο Instagram που έλεγε καλή επιτυχία κούκλα» Όσα θα δούμε στο αποψινό live!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Το τρυφερό στιγμιότυπο στον αέρα του Opentv

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και με το που μπήκε στο πλατό, μοιράστηκε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της σύντροφο, Κωνσταντίνο Βασάλο, στον αέρα του Opentv.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανήγγειλε την είσοδό της και έστειλε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να την υποδεχθεί, ενώ όταν της άνοιξε την πόρτα εκείνη σχολίασε πως την υποδέχεται έτσι απλά.

Τότε ο παρουσιαστής της έδωσε ένα φιλί και η Σίσσυ Χρηστίδου έφερε πάνω κάτω το πλατό προκειμένου να κάτσει ο ένας δίπλας στον άλλον, και φυσικά το κατάφερε.