Πρόβες νυφικού για την Ιωάννα Μαλέσκου - Παντρεύεται η παρουσιάστρια του Love It;

Την "έδωσε" στεγνά ο συνεργάτης της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρόβες νυφικού για την Ιωάννα Μαλέσκου - Παντρεύεται η παρουσιάστρια του Love It;

Μπορεί τις φήμες περί γάμου της Ιωάννας Μαλέσκου να "κάλυψαν" άλλες για... χωρισμό, ωστόσο συνεργάτης της την έδωσε στεγνά όταν αποκάλυψε στον αέρα ότι κάνει... πρόβες νυφικού. Λέτε να παντρεύεται τελικά;

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή Love It μίλησε μέσω Skype ο Νίκος Αγγελόπουλος και μετά την σύνδεση που είχαν πετάχτηκε το "καρφί".

Την αποκάλυψη έκανε ο συνεργάτης της, Μάνος Μαγιάτης ο οποίο τη ρώτησε στον αέρα της εκπομπής της: «Φήμες λένε ότι σου φτιάχνει το νυφικό».

Εκείνη της στιγμή η Ιωάννα Μαλέσκου "πάγωσε" και απάντησε «για να βρίσκεται…», συνεχίζοντας: «Πάντως μου έφτιαξε μια τόσο ωραία μάσκα και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό».

Λέτε να ισχύει η φήμη αυτή του συνεργάτη της; Ο καιρός θα δέιξει!

Ιωάννα Μαλέσκου Παντρεύεται

Να σημειώσουμε επίσης, πως πριν από μερικές ημέρες, η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε κάτι για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα τον σύντροφο που δεν θα περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε, ειδικά στον αέρα του Love it.

Ιωάννα Μαλέσκου: Με τον πρώην σύντροφό της χεράκι - χεράκι στην θάλασσα! Δείτε τον για πρώτη φορά

Η πανέμορφη Ιωάννα Μαλέσκου πριν έρθει στην Αθήνα για τον ΣΚΑΙ και την εκπομπή Love it, είχε φύγει από τον τόπο καταγωγής της και διέμενε στην Κρήτη. Εκεί είχε φτιάξει την ζωή της και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο αφού για πολλά χρόνια διατηρούσε μια όμορφη σχέση η οποία όμως τελείωσε με τον ερχομό της στην Αθήνα. Ο πρώην σύντροφός της κρατιόταν και κρατιέται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά κυκλοφόρησαν σπάνιες φωτογραφίες με τους δυο τους να είναι χεράκι χεράκι στην παραλία και... είναι ωραίος!

Για την ακρίβεια το prevezabest.gr δημοσίευσε τις εν λόγω φωτογραφίες από μια βόλτα του ζευγαριού το 2018.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου

ιωάννα μαλέσκου σύντροφος