Θλίψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Ο θάνατος που τον "τσάκισε" - «Κάθε μέρα σε σκέφτομαι»

Η συγκινητική ανάρτηση...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θλίψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Ο θάνατος που τον

Στη θλίψη βυθίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης όταν σκέφτηκε τον καλό του φίλο, Χρήστο Σιρμαδάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν 2μιση χρόνια. Ο θάνατο τους τον είχε "τσακίσει" ψυχολογικά.

Δεν υπάρχει ημέρα που ο ηθοποιός δεν τον σκέφτεται. Δεν περνάει ημέρα που δεν θα τον φέρει στο μυαλό του και θα σκεφτεί τις όμορφες στιγμές που έχουν περάσει.

Η ανάρτηση του Πέτρου Φιλιππίδη για το θάνατο του Χρήστου Σιρμαδάνη

Πρόσφατα λοιπόν, ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ράγισε καρδιές με τα λόγια που έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους.

«Κάθε μέρα σε σκέφτομαι, αυτές τις μέρες λίγο περισσότερο. θυμάσαι εκείνο τον φοβερό άγγελο που μας κοίταζε έξω από το παράθυρο τότε στο κοβεν γκαρντεν ,εσύ ,ο Δημήτρης, η Ελπίδα ,και γω! τα υπόλοιπα τα ξέρεις ,αγόρι μου!», έγραψε.

Πέτρος Φιλιππίδης θάνατος Χρήστου Σιμαρδάνη

Πριν από λίγο διάστημα, ο Πέτρος Φιλιππίδης, συγκίνησε το διαδίκτυο με μια φωτογραφία με το γιο του.

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Σιρμαδάνη - Από τι πέθανε ο επιτυχημένος ηθοποιός;

Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και έζησε εκεί μέχρι 6 ετών. Σπούδασε υποκριτική στο Central School of Speech and Drama στο Λονδίνο.Είχε δηλώσει πως είναι άθεος,ομοφυλόφιλος και ψηφοφόρος του ΚΚΕ. Απεβίωσε στις 12 Μαρτίου του 2018. Δείτε ωστόσο από τι πέθανε ο επιτυχημένος ηθοποιός σε ηλικία μόλις 62 ετών.

Συμμετείχε σε δεκάδες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, αλλά υπήρξε δραστήριος και στο θέατρο. Μεταξύ άλλων έγινε εξαιρετικά γνωστός για τις εκφωνήσεις που πραγματοποίησε σε διαφημιστικά μηνύματα στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Επί 19 χρόνια (μέχρι το 2012) ήταν η χαρακτηριστική φωνή των διαφημιστικών μηνυμάτων προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ενώ εκφώνησε και εκατοντάδες διαφημιστικά προώθησης προϊόντων. Επίσης είχε φιλανθρωπική δραστηριότητα και πραγματοποίησε αφιλοκερδώς την εκφώνηση πολλών μηνυμάτων κοινωνικού χαρακτήρα.