Θανάσης Ευθυμιάδης: "Προσεύχομαι για εσένα..."

Μας εξέπληξε ξανά

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Θανάσης Ευθυμιάδης:

Πριν λίγες μέρες ο λογαριασμός του Θανάση Ευθυμιάδη στο instagram κλάπηκε από χάκερ και αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον ηθοποιό πως του ζήτησε χρήματα για να του τον επιστρέψει πίσω.

Μέσα σε λίγο καιρό ο ηθοποιός μάζεψε πολλούς followers με τα βίντεο του για τον εναλλακτικό τρόπο ζωής του. Τούρκοι χακερς εκμεταλλεύτηκαν αυτό το γεγονός και έκλεψαν τον λογαριασμό του ώστε να του ζητήσουν χρήματα στην συνέχεια όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Καλύτερα δεν Γίνεται.

Με έναν καινούριο λογαριασμό επέστρεψε τώρα ο Θανάσης Ευθυμιάδης και έδωσε την δική του απάντηση στον χακερ, ντυμένος με παραδοσιακή ποντιακή στολή.

«Lock down-Soul up

Δεν μας έφτανε η καραντίνα, δεν μας έφτανε που τα θέατρα είναι κλειστά από τον Μάρτιο, ήθελε και ο Τούρκος κλέφτης να του πληρώσω χαράτσι

Η απάντησή μου στον Τούρκο hacker όταν σε γραπτή επικοινωνία μας, μου ζήτησε λύτρα, για να μου επιστρέψει το προφίλ μου ( μετάφραση από τα αγγλικά) :

"Αδελφέ μου Τούρκε. Το να σου δώσω έστω και ένα ευρώ, για να μου επιστρέψεις αυτό που μου έκλεψες, Θα ήταν μεγάλη προσβολή προς τους προγόνους μου και τις αξίες που μου κληροδότησαν.

Προσεύχομαι λοιπόν για σένα, να βρεις μία δικιά σου ευτυχισμένη ζωή και έτσι να πάψεις να κλέβεις τις ζωές των άλλων. Σε συγχωρώ. "

Καλύπτουν τα νώτα μου οι πρόγονοι μου! Ευγνώμων», απάντησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

θανάσης ευθιμιάδης χακερ

Θανάσης Ευθυμιάδης: Χάκερ εξαφάνισε τον λογαριασμό του στο instagram

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει τα μέσα καθώς ο λογαριασμός του στο instagram μαζεύει ολοένα και περισσότερους folllowers που ανακαλύπτουν τον δικό του εναλλακτικό κόσμο. Σήμερα ξαφνικά ο λογαριασμός του εξαφανίστηκε.

Συγκεκριμένα στο ΄'Ελα Χαμογέλα η Ελένη Βουλγαράκη έψαχνε τον λογαριασμό του και δεν τον έβρισκε. Ο σταθμός επικοινώνησε μαζί του και ο ίδιος αποκάλυψε πως ένας χάκερ "έκλεψε" τον λογαριασμό του.

«Πριν που αναφέραμε το θέμα με τον Θανάση Ευθυμιάδη, εγώ έψαχνα το post για να διαβάσω αυτά που έγραφε και εγώ είδα πως δεν υπάρχει η σελίδα του στο internet…».

Η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθεσε: «Δεν το διέγραψε, τον καλέσαμε μόλις μίλησε ο Οδυσσέας μαζί του, πήρε στην Δίωξη γιατί και αυτός σήμερα το πρωί το είδε και προσπαθεί να το λύσει. Είναι θύμα χάκερ».Προηγουμένως ένα ξαφνικό τηλεφώνημα αναστάτωσε την εκπομπή.