Συγκλονίζει η Ελευθερίου για την Eurovision: «Έπρεπε να πάρω ταξί και είχα μείνει με...»

Η εξομολόγηση για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Ελευθερίου για την Eurovision: «Έπρεπε να πάρω ταξί και είχα μείνει με...»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Χιούστον το Λύσαμε” βρέθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της στην Eurovision το 2012, όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2012 με το τραγούδι “Aphrodisiac” και κατέλαβε την 17η θέση.

Αυτή είναι η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ελευθερίου για την περίοδο της Eurovision

«Έχω μία γλυκόπικρη ανάμνηση από τη Eurovision. Ήμουν πάρα πολύ μικρή… Σαφέστατα δεν μπορούσα να στηρίξω οικονομικά έναν τέτοιο διαγωνισμό. Η καθημερινότητά σου έχει πάρα πολλά έξοδα… Θυμάμαι έντονα που ήμουν στο σπίτι μου και έπρεπε να πάρω το ταξί για να πάω να κάνω πρόβες και είχα μείνει μόνο με είκοσι ευρώ στην τσέπη… Και λέω “τώρα τι κάνουμε;

Δόξα τω Θεώ είχα την δισκογραφική μου, τους συνεργάτες μου που με στήριξαν, αλλά πέρασα όντως πολύ δύσκολα, δεν είχα τις ανέσεις που θα μπορούσες να έχεις για να το απολαύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου. Το 2021, ένα όνομα «βόμβα» θα εκπροσωπήσει ωστόσο την Κύπρο.

Για την Eurovision είχε συγκλονίσει και η Ελένη Φουρέιρα

Δύσκολες ώρες πέρασε η Ελένη Φουρέιρα όταν είχε πάρει μέρος στην Eurovision, καθώς όπως εξομολογήθηκε την κυρίευσε το άγχος και δεν κατάφερε να απολαύσει τίποτα από την όλη διαδικασία, ενώ από τις πολλές πρόβες, έτρωγε μια φορά την ημέρα.

Συγκεκριμένα, καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή «After Dark» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η τραγουδίστρια και ήταν άκρως αποκαλυπτική..

«Την επιτυχία μου είναι στιγμές που την απολαμβάνω πολύ και στιγμές που δεν την απόλαυσα καθόλου. Απόλαυσα πάρα πολύ την επιτυχία της Eurovision μετά, στη διαδικασία ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη. Ήμουν ένας στρατιώτης που έτρωγε μια φορά τη μέρα, ξυπνούσα 7 το πρωί, έκανα τέσσερις πρόβες τη μέρα και 1 το βράδυ που έπρεπε να κοιμηθώ το ξενοδοχείο δεν είχε φαγητό οπότε έτρωγα ξανά την επόμενη μέρα.

Το άγχος με είχε κυριεύσει, όχι μόνο το άγχος αλλά και η θέληση να πετύχω και να είμαι αυτό που μπορώ να είμαι με έκανε να μην απολαύσω τη διαδικασία. Όταν τελείωσε και είδα πως πήγε όλο αυτό έπαθα σοκ, δεν το είχα συνειδητοποιήσει… Την επόμενη μέρα που ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι έχει τελειώσει όλο αυτό και δεν ήμουν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση γιατί είχαν περάσει 13 μέρες και δεν απόλαυσα τίποτα. Φόρεσα δυο φόρμες, δε βάφτηκα και έφτασα στην Ελλάδα με 100 κάμερες έξω άβαφτη...» είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα. Στην Eurovision 2021 η Ελένη Φουρέιρα για ακόμη μια φορά; Αυτή είναι η χώρα που την προσέγγισε.