«Προδίδεται» η σχέση της Μαριαγάπης και του Αιμιλιάνο στο GNTM 3

Οι ατάκες που θα τους αποκαλύψουν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Προδίδεται» η σχέση της Μαριαγάπης και του Αιμιλιάνο στο GNTM 3

Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη έγιναν ζευγάρι μέσα στο σπίτι του GNTM 3 και συνεχίζουν να είναι μαζί ακόμα και σήμερα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η σχέση τους θα προδοθεί απόψε κιόλας στο νέο επεισόδιο.

Η εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» έδειξε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο και μία ατάκα του Ηρακλή ήταν αρκετή για να κάνει τη σχέση των δυο τους να φανερωθεί.

Μετά το τέλος της φωτογράφισης του Αιμιλιάνο, η Μαριαγάπη δε διστάζει να τον αγκαλιάσει τρυφερά.

«Οι γλυκούληδες! Τους βλέπω έτσι να βγαίνουνε, να αγκαλιάζονται, είναι πολύ cute!», σχολίασε ο Ηρακλής στην κάμερα. Θυμίζουμε πως πρόσφατα κυκλοφόρησε και η πρώτη κοινή φωτογραφία του Αιμιλιάνο και της Μαριαγάπης. Δείτε τη εδώ.

GNTM 3: Έγινε επίσημα η ανακοίνωση - Τότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός

Το πιο επιτυχημένο ριάλιτι μόδας είναι αναμφίβολα το GNTM 3 το οποίο έχει επιστρέψει δυναμικά εδώ και τρία χρόνια. Το φετινό μπορούμε να πούμε ότι είναι και το πιο ενδιαφέρον μιας και έχουν γίνει αρκετές αλλαγές. Μάλιστα, μόλις ανακοινώθηκε πότε θα είναι ο μεγάλος τελικός!

Το ριάλιτι μόδας αυτή τη χρονιά έχει συμπεριλάβει και αγόρια, κάτι που δημιουργεί περισσότερες ανατροπές, ίντριγκες αλλά και.. έρωτες, όπως αυτός του Αιμιλιάνου και της Μαριαγάπης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη και το Καλύτερα Δεν Γίνεται, ο μεγάλος τελικός του GNTM 3 θα προβληθεί ακριβώς σε δύο εβδομάδες, δηλαδή στις 15 Δεκεμβρίου.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε, μεταξύ των άλλων, ότι ο τελικός θα είναι αντρική υπόθεση, με εμάς να έχουμε ήδη στο μυαλό μας τα πιθανά ονόματα των φιναλίστ.

Η ατάκα της Καγιά που "έκαψε" το νικητή του GNTM 3 - Ακούστηκε στον αέρα του Ευτυχείτε

Στη σημερινή εκπομπή Ευτυχείτε έγινε μια μεγάλη αποκάλυψη για τον τελικό του GNTM 3 από την ίδια την Βίκυ Καγιά. Το μοντέλο και κριτής είχε μια τηλεφωνική επικοινωνία, μόνο που της ξέφυγε κάτι...

25 Νοεμβρίου σήμερα και γιορτάζουν οι Κατερίνες, έτσι η Βίκυ Καγιά πήρε τηλέφωνο ώστε να ευχηθεί στην παρουσιάστρια του Ευτυχείτε Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ρώτησε την Βίκυ για τις εξελίξεις στο GNTM 3 αλλά η Κατερίνα προκειμένου να μην έρθει σε δύσκολη θέση άλλαξε κουβέντα χωρίς να περιμένει την συγκεκριμένη απάντηση.

To μοντέλο σχολίασε: «Δύσκολα έρχομαι σε δύσκολη θέση! Δεν θα είναι αντρική υπόθεση. Υπάρχουν και κορίτσια» και πρόσθεσε ότι φέτος θα αλλάξει το σύστημα ψηφοφορίας για τον νικητή ώστε να μην υπάρξουν τα περσινά απρόοπτα! Δείτε το φόρεμα των 1.117 ευρώ που φόρεσε η Βίκυ Καγιά και έκανε πανικό!