Ασύλληπτο βίντεο μέσα από το σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη

Δεν φαντάζεστε τι του ζήτησε η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ασύλληπτο βίντεο μέσα από το σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε ένα ασύλληπτο βίντεο στο οποίο κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού της μαζί με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο και κάνουν μία απρόσμενη συζήτηση.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει πολύ χρόνο μαζί αυτές τις μέρες της καραντίνας και έτσι οι δυο τους συχνά πειράζουν ο ένας τον άλλον μέσα από το Instagram.

Αυτή τη φορά, η Βάσω Λασκαράκη έπαιζε με το κινητό της, και επί τη ευκαιρία, ρώτησε τον σύζυγό της ενώπιων των διαδικτυακών της φίλων αν έχει σκοπό να σηκωθεί για να φτιάξουν τα χριστουγεννιάτικα κουλουράκια που της υποσχέθηκε.

Η απάντηση του σεφ ήταν απλά απολαυστική, ωστόσο στη συνέχεια οι δυο τους μαζί με τη μικρή Εύα πήγαν στην κουζίνα και έφτιαξαν τα πιο γιορτινά μπισκότα. Δείτε εδώ και το ρομαντικό τους δείπνο.

Αυτό είναι το ασύλληπτο βίντεο του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη

Θα ξετρελαθείτε με το δέντρο Λασκαράκη - Σουλτάτου! Είναι τεράστιο και φαντασμαγορικό

Τα Χριστούγεννα σχεδόν έφτασαν και οι περισσότεροι celebrity έχουν ήδη στολίσει και πάθαμε πλάκα με την διακόσμηση που έχουν κάνει στα σπίτια τους, ειδικά με το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι, που είναι μάλιστα από τα πιο ευτυχισμένα και ερωτευμένα της ελληνικής σόου μπιζ και πέρασαν πρόσφατα ένα πολύ ρομαντικό βράδυ, βρίσκεται σε άκρως γιορτινό κλίμα και πνεύμα.

Η Βάσω Λασκαράκη, η οποία σε πολύ συχνή βάση δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες, μόλις ανάρτησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχουν στολίσει σπίτι τους και είναι πράγματι τεράστιο και φαντασμαγορικό.

Η ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστή, φορώντας μια χριστουγεννιάτικη στέκα και γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Xmas Mood. Χαμόγελα, αγάπη, θετική σκέψη»

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη:

δέντρο Λασκαράκη - Σουλτάτου

Φαντασμαγορικός ο στολισμός Λασκαράκη - Σουλτάτου: Κατακόκκινο έγινε το σπίτι τους

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι από τα ζευγάρια της showbiz που στόλισαν το σπίτι τους και μπήκαν στο κλίμα των Χριστουγέννων. Μάλιστα, από τα φωτάκια που έβαλαν το σαλόνι τους όταν κλείνουν τα φώτα γίνεται κατακόκκινο.

Μπορεί να βρισκόμαστε σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού - δείτε τα χθεσινά κρούσματα "φωτιά" - ωστόσο αρκετός κόσμος για να δώσει έναν τόνο χαράς και αισιοδοξίας έχει στολίσει το δέντρο στο σπίτι του.

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος όμως μπορούμε να πούμε πως έχουν από τους πιο φαντασμαγορικούς στολισμούς και η παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το αποδεικνύει.

Εκτός του ότι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους είναι τεράστιο, τα φωτάκια το κάνουν ακόμη πιο τέλειο!

Φωτογραφία από τον κατακόκκινο στολισμό στο σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος στολισμός σπιτιού