Τόλης Βοσκόπουλος: «Φωτοτυπία» της Άντζελας Γκερέκου η κόρη του - Φωτογραφία απόδειξη

Κούκλες μαμά και κόρη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τόλης Βοσκόπουλος: «Φωτοτυπία» της Άντζελας Γκερέκου η κόρη του - Φωτογραφία απόδειξη

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου έχει πλέον μεγαλώσει και είναι μία κούκλα. Φυσικά είναι «φωτοτυπία» της μαμάς της και υπάρχει μάλιστα και μία φωτογραφία που το αποδεικνύει και με το παραπάνω.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και έχουν αποκτήσει μία υπέροχη κόρη. Η Μαρία Βοσκοπούλου κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής, καθώς παίζει στην νέα σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερα μας χρόνια».

Η εμφάνισή της μας θυμίζει πολύ αυτή της Άντζελας Γκερέκου και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, μαμά και κόρη είναι ολόιδιες! Δείτε εδώ και τι είχε δηλώσει η Μαρία Βοσκοπούλου για τον μπαμπά της.

Άντζελα Γκερέκου κόρη
Τόλης Βοσκόπουλος κόρη

Με μαύρο μικροσκοπικό μαγιό η Άντζελα Γκερέκου - Χαμός με τη φωτογραφία της συζύγου του Τόλη Βοσκόπουλου

Η Άντζελα Γκερέκου εμφανίστηκε με μαύρο μικροσκοπικό μαγιό και έκλεψε τις εντυπώσεις! Η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου ανέβασε μια φωτογραφία στα social media της!

Η Άντζελα Γκερέκου ταξίδεψε μέχρι την Εύβοια, με σκοπό να κηρύξει την έναρξη του 1ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Κολύμβησης 2020 στο Πευκί του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.

Εκεί ξέκλεψε χρόνο για να απολαύσει τις ομορφιές της περιοχής.

Μάλιστα, η Αντζελα Γκερέκου δημοσίευσε φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με μαύρο μπικίνι και να χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα. «Πώς να αντισταθείς σ αυτά τα γαλαζοπράσινα νερά!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Instagram.

Η Άντζελα Γκερέκου με μαγιό

Δείτε την ακόλουθη φωτογραφία με την Άντζελα Γκερέκου να ποζάρει με το μαγιό της:

Πρόσφατα μάλιστα μάθαμε πως η κόρη της θα εμφανιστεί στην τηλεόραση!

Άντζελα Γκερέκου με μαγιό

Τόλης Βοσκόπουλος: Κοίταζε την Άντζελα Γκερέκου μέσα στα μάτια και «έλιωνε» - Η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν 24 χρόνια

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τόλης Βοσκόπουλος ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία προκειμένου να ευχηθεί στην Άντζελα Γκερέκου για την επέτειό τους, η οποία τραβήχτηκε, 24 χρόνια πριν. Ο τραγουδιστής την κοίταζε στα μάτια και «έλιωνε»!

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει σήμερα την επέτειό του. Μετά από 24 ολόκληρα χρόνια, οι δυο τους συνεχίζουν να είναι αγαπημένοι και να περνούν μαζί με την κόρη τους, τις πιο όμορφες στιγμές.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, προσπαθεί σε κάθε περίπτωση να δείχνει το μεγάλο έρωτα που έχει για την σύζυγό του και έτσι δε θα μπορούσε να μην της ευχηθεί για την επέτειό τους, με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία από τον γάμο τους, στην οποία δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από την πανέμορφη νύφη.