GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Ανατροπή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε από τη μία τις καλύτερες προσπάθειες και από την άλλη, τον παίκτη που είχε τη χειρότερη φωτογραφία και δεν κατάφερε να παραμείνει μέσα στο σπίτι, μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία.

Ενώπιον των κριτών βρέθηκαν η Μαριαγάπη και ο Δημοσθένης, οι δύο διαγωνιζόμενοι με τις χειρότερες προσπάθειες.

Τελικά την πόρτα της εξόδου είδε ο Δημοσθένης ο οποίος δεν κατάφερε να υλοποιήσει το κόνσεπτ. Δείτε εδώ ποιος παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία.

GNTM 3: Ποιος Έντουαρντ; Μαζί με τον Δημοσθένη η Ρασέλ

Όσο προχωράνε τα επεισόδια του GNTM 3 τόσο πληθαίνουν και οι φήμες που θέλουν ορισμένα άτομα να είναι ζευγάρια στην πραγματική ζωή. Ενώ υπήρχε η υποψία ότι η Ρασέλ με τον Έντουαρντ είναι ένα από αυτά, μια αποκάλυψη σοκ έρχεται να μας την διαψεύσει.

Η αγαπημένη Soula Glamorous είναι γνωστή για τα spoiler που κάνει και μπορούμε να πούμε ότι της χρωστάμε πολλά μιας και δίνει αρκετό υλικό.

Μια καινούργια αποκάλυψη έκανε χθες το βράδυ για την οποία δεν θα μας περνούσε ποτέ από το μυαλό ότι είναι αλήθεια (αν είναι δηλαδή).

Σύμφωνα λοιπόν με την Σούλα και τις πηγές της, η Ρασέλ είναι ζευγάρι με τον.. Δημοσθένη και μάλιστα τους είδαν μαζί στο κέντρο της Αθήνας. Εσείς τι λέτε; Αληθεύει; Ένα είναι πάντως σίγουρο, ότι η Μαριαγάπη και ο Αιμιλιάνο είναι ζευγάρι και αυτή είναι η απόδειξη!

Δείτε παρακάτω το instastory της Soula Glamorous:

ζευγάρι ρασελ και δημοσθένης από gntm 3

Θεοδώρα Ρασέλ: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία και καταγωγή της πρώην παίκτριας του GNTM 3

Η Ρασέλ ήταν με διαφορά η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM 3 και εμείς, λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της, βρήκαμε την αληθινή της ηλικία αλλά και την καταγωγή της, και γενικότερα όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για εκείνη.

Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι και έχει εμφανιστεί δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως η Άντζελα Δημητρίου, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Βαλάντης και η Φανή Δρακοπούλου.

Πλέον δραστηριοποιείται στο χώρο των πωλήσεων.

Η Ρασέλ από το GNTM αγαπά πολύ όλες τις πλευρές της μόδας και παλιότερα διατηρούσε και δική της σειρά με μαγιό. Με το modelling έχει ασχοληθεί μόνο ερασιτεχνικά και το GNTM θα είναι η πρώτη επαγγελματική επαφή με το χώρο.

Θεοδώρα Ρασέλ καταγωγή

Τη σαγηνεύει ο χώρος της τηλεόρασης και όπως δηλώνει θα ήθελε να γίνει η Ελληνίδα Oprah Winfrey. Είναι δυναμική, εξωστρεφής και δεν φοβάται να πει αυτά που σκέφτεται. Μπαίνει αποφασισμένη στο διαγωνισμό του GNTM να υπερπηδήσει κάθε εμπόδιο, που θα βρεθεί μπροστά της.

Motto: “I wanna be on top and I can do it”

Όπως δηλώνει στο προφίλ της, είναι από τις Σευχέλλες και είναι 24 χρονών. Δείτε εδώ και όλα όσα είπε η Ρασέλ για τις ερωτικές συνευρέσεις στο GNTM 3.