Χώρισε η Μαίρη Συνατσάκη με τον Αιμιλιανό Σταματάκη - Δύσκολες ώρες

Εδώ και καιρό δεν είναι μαζί

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χώρισε η Μαίρη Συνατσάκη με τον Αιμιλιανό Σταματάκη - Δύσκολες ώρες

Ένα ζευγάρι χαμηλών τόνων φαίνεται πως εδώ και καιρό έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους και η αποκάλυψη έγινε στο Πάμε Δανάη. Ο λόγος για την Μαίρη Συνατσάκη και τον Αιμιλιανό Σταματάκη.

Σύμφωνα με τον Άρη Καβατζίκη οι δυο τους εδώ και 5 μήνες δεν είναι μαζί κρατώντας και αυτό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Δεν είναι πολύ ευχάριστο αυτό που θα πω, αλλά λέω να το πω γιατί έχει περάσει πολύς καιρός. Κάποιοι το ξέραμε. Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης, εδώ και 5 μήνες δεν είναι μαζί. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα παιδιά έχουν χωρίσει εδώ και καιρό, δεν τράβηξαν τους προβολείς πάνω τους. Έχουν κρατήσει μια πολύ ωραία σχέση, έντιμη, είναι φίλοι, απλά δεν είναι ζευγάρι», αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης. Δείτε ωστόσο την εμφάνιση της στο GNTM 3.

Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Συνατσάκη - Δέχθηκε επίθεση στο ίδιο της το σπίτι

Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Συνατσάκη καθώς έπεσε θύμα διάρρηξης και το αποκάλυψε η ίδια στο κανάλι της στο youtube.

Ληστές παραβίασαν την κεντρική πόρτα εισόδου του διαμερίσματος της Μαίρης Συνατσάκη και μπήκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

H Μαίρη Συνατσάκη ευτυχώς δεν βρισκόταν μέσα στο σπίτι της όταν μπήκαν οι διαρρήκτες. Οπως σημείωσε η ίδια στο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube το σοκ ήταν μεγάλο όταν αντίκρυσε το σπίτι της να είναι άνω κάτω. Μάλιστα, μάς έδειξε πλάνα από το διαμέρισμά της, έτσι όπως το άφησαν οι διαρρήκτες.

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν είχε χρήματα στο σπίτι της. Ο γάτος της βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα και οι διαρρήκτες δεν τον πείραξαν καθόλου. Παρ΄ όλα αυτά το σοκ ήταν μεγάλο βλέποντας το διαμέρισμά της σε πολύ κακή κατάσταση και όλα της τα πράγματα να είναι στο πάτωμα. Οι κλέφτες πήραν κάποια κοσμήματα συναισθηματικής αξίας για την ίδια, κάτι που την στεναχώρησε πολύ. Δείτε παρόλα αυτά τι αποκάλυψε για τον γυμνισμό στην σκηνή του hair.

Δείτε το βίντεο της.