Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δέχτηκε παρενόχληση αλλά όχι από άντρα!

Τι συνέβη στο μοντέλο;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δέχτηκε παρενόχληση αλλά όχι από άντρα!

Στη κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε το πρωί της Τρίτης η Δήμητρα Αλεξανδράκη και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί παρενόχληση αλλά όχι από άνδρα! Ακόμα αποκάλυψε για την συμμετοχή της στο My Style Rocks, κάτι που μάλλον μετανιώνει!

Φυσικά η συζήτηση πήγε και στη φίλη της Ιωάννα Τούνη, που τελευταία δέχεται από παντού "πυρά" και θέλησε να την υποστηρίξει δημόσια.

«Στεναχωρήθηκα γιατί βλέπω να χτυπάνε και να κάνουν πόλεμο σε έναν άνθρωπο επί μονίμου βάσεως και χωρίς λόγο, χωρίς να έχει πειράξει κανέναν. Η Ιωάννα Τούνη με έχει στηρίξει πολύ και ήθελα να την υπερασπιστώ. Πήρα την άδειά της και βγήκα και μίλησα.

Το GNTM είναι τηλεόραση, δεν είναι καθαρό μόντελινγκ. Στο My Style Rocks ήταν τραυματική εμπειρία, η χειρότερη συνεργασία που έχω κάνει. Η Ραμόνα Βλαντή πάντα ρίχνει βέλη, αλλά ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Σκαρφαλώνει σε πλάτες άλλων για να έχει δημοσιότητα. Δείτε ακόμα, το ξέσπασμα της στον αέρα του Ευτυχείτε.

Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα, όχι από άντρα. Το απέτρεψα με όμορφο τρόπο», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τα σχόλια για την Ιωάννα Τούνη - «Θα μείνετε μια ζωή με 800 ευρώ»

Λίγες ώρες μετά τον χαμό που επικράτησε στο διαδίκτυο με την δήλωση της Ιωάννας Τούνη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέβασε μία σειρά από βίντεο στα οποία φαίνεται πόσο έξαλλη είναι με τα όσα λέγονται για την φίλη της. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως σε κάποιους αξίζουν τα 800 ευρώ που παίρνουν.

Το μοντέλο ξεκαθάρισε τι ακριβώς εννοούσε η φίλη της με την επίμαχη δήλωση - δείτε εδώ το ηχητικό από την συνέντευξη - και στάθηκε στην ατάκα για τα 800 ευρώ.

«Συνειδητοποιώ για ακόμη μια φορά πόσο σκ...τόκοσμος είναι αυτός που ζούμε. Είστε τόσο τίποτα; Να επιτίθεστε σε μια γυναίκα που παλεύει για να ζήσει, κάνει τη δουλειά της, δεν σας ενοχλεί, δεν σας έχει ενοχλήσει ποτέ. Ποιο είναι το πρόβλημά σας; Πείτε μου ειλικρινά. Τι σας ενόχλησε η Τούνη και η κάθε Τούνη; Το ότι κάποιοι είστε βολεψάκηδες και μη το αρνηθείτε γιατί μόνοι σας τα γράφετε στα σχόλια, “πήρα 800 ευρώ και τώρα θα αράξω”.

Το ότι είστε εσείς τέτοιοι άνθρωποι και είναι άτομα τα οποία είναι ακόμα έξω και παλεύουν για τη δική τους επιβίωση, δε σας ακουμπάει. Αλλά εσείς είστε οι μάγκες, παίρνετε τα 800 ευρώ και είστε μάγκες. Και μετά σας ενοχλεί η ταμπέλα τεμπέληδες. Για αυτό θα μείνετε μια ζωή στα 800 ευρώ και στα δανεικά των φίλων σας, για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε το νοίκι σας, το ρεύμα σας, το νερό σας και θα κάθεστε πίσω από μια οθόνη και θα κρίνετε και θα κατακρίνετε ανθρώπους που είναι πραγματικά εκεί έξω και ρισκάρουν για την επιβίωσή τους και για ένα καλύτερο μέλλον» είπε εμφανώς εκνευρισμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη.