Παίκτρια του περσινού GNTM ζει τον εφιάλτη - Διέρρευσαν φωτογραφίες που είχε στείλει σε πρώην σύντροφό της

Έχει γίνει χαμός στο διαδίκτυο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παίκτρια του περσινού GNTM ζει τον εφιάλτη - Διέρρευσαν φωτογραφίες που είχε στείλει σε πρώην σύντροφό της

Τον δικό της εφιάλτη ζει μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες παίκτριες του δεύτερου κύκλου του GNTM στο Star, η οποία είδε προσωπικό της υλικό - που είχε στείλει σε πρώην σύντροφό της - να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σε αυτές, η ίδια απεικονίζεται χωρίς να φορά ούτε τα απολύτως απαραίτητα, με τις λήψεις να μην αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης σχετικά με την ταυτότητα του προσώπου που πρωταγωνιστεί.

Δυστυχώς, το εν λόγω υλικό έχει διαρρεύσει αρκετές εβδομάδες πριν η ίδια ενημερωθεί για ό,τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα οι εικόνες να έχουν διαδοθεί από χρήστη σε χρήστη.

Μέχρι στιγμής 25χρονη, όπως αναφέρει το dailymedia.com, πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων δεν έχει κάνει την παραμικρή δήλωση για τη διαρροή των φωτογραφιών της, ούτε έχει γίνει γνωστό αν κινήθηκε νομικά.

Δείτε εδώ και το ροζ βίντεο παίκτριας του MasterChef!

Σκάνδαλο μεγατόνων: Ακατάλληλο βίντεο και παίκτριας του GNTM 3 στην φόρα

Τα σκάνδαλα δεν έχουν σταματημό αφού κάθε μέρα που ξημερώνει έρχονται στο φως ακατάλληλα βίντεο με στιγμές που αφορούν παίκτριες ελληνικών ριάλιτι! Σήμερα, ας πούμε, η εφημερίδα Espresso έβγαλε στη φόρα υλικό από παίκτρια του GNTM 3 σε... πολύ προσωπικές στιγμές

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η συγκεκριμένη παίκτρια έφτασε μέχρι τα Bootcamp αλλά δεν μπήκε στο σπίτι των wannabe supermodels! Η συγκεκριμένη κοπέλα που οι αισθησιακές της φωτογραφίες στα social media προκαλούν εγκεφαλικά στους χιλιάδες ακολούθους της, δεν φανταζόταν ότι η βιντεοσκόπηση των ερωτικών της περιπτύξεων με τον παρτενέρ της (ο οποίος είναι αυτός που την βιντεοσκοπεί, όχι στα κρυφά αλλά με την συναίνεσή της), θα έκαναν τις τελευταίες ώρες τον κύκλο του διαδικτύου!

Το βίντεο είναι γυρισμένο σε ένα μισοσκότεινο δωμάτιο, στο οποίο το ζευγάρι έχει παραδοθεί στους νόμους της ηδονής!

Αυτές είναι οι κάποιες φωτογραφίες της παίκτριες του GNTM 3 από το ακατάλληλο βίντεό της που βγήκε στην φόρα

GNTM 3 ροζ βίντεο παίκτριας

TAGS