Μαρία Σολωμού: Έξαλλη μέσα στο αυτοκίνητο της - "Πάθαινα παροξυσμούς"

Το απίστευτο περιστατικό

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαρία Σολωμού: Έξαλλη μέσα στο αυτοκίνητο της -

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει χειρότερα η μέρα για την Μαρία Σολωμού αφού ένα άτυχο σκηνικό την έκανε έξαλλη μέσα στο αυτοκίνητο της. Η ίδια μέσα από τα insta stories της περιέγραψε το δύσκολο πρωινό.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός μπαίνοντας μέσα στο αυτοκίνητό της έχασε τα κλειδιά! Ναι, καλά ακούσατε, αφού είχε μπει τα έχασε με αποτέλεσμα να ρωτάει περαστικούς αν τα έχουν δει. Μέσα από τα χιουμοριστικά βίντεο της η Μαρία Σολωμού μας δείχνει πως κακές μέρες έχουμε όλοι μας!

“Δε ξέρω για εσάς εμένα αυτή η εβδομάδα έχει μπει πολύ στραβά. Καμία συνεννόηση, μούντζα… Higlight της ημέρας ήταν ότι έχασα τα κλειδιά του αυτοκινήτου ούσα μέσα στο αμάξι όμως. Που δημιουργεί κάποιες απορίες, πως μπήκε η κοπέλα μέσα, πως άνοιξε αν δεν έχει κλειδιά;

Αυτό το ανέκδοτο κράτησε 20 λεπτά, με εμένα να παθαίνω πάρα πολλούς έντονους παροξυσμούς στη μέση του δρόμου. Να ρωτάω ακόμα και στα μαγαζιά τριγύρω αν έχουν δει τα κλειδιά μου. Τα βρήκα μετά από είκοσι λεπτά, ήταν στον πάτο μιας διπλής σακούλας από το super market. Είχαν πέσει στο ενδιάμεσο. Δεν πάμε καλά…” είπε η ηθοποιός. Στο μεταξύ πριν λίγο καιρό η ηθοποιός έγινε έξαλλη με την δήλωση του Καβατζίκη - "Έχω πει εγώ οτι..."

Η Μαρία Σολωμού εξομολογήθηκε τον λόγο που δεν ζει μαζί με τον γιο της - «Ο Μάριος μου είπε πως..»

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης στο «The 2night Show» και αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον λόγο που ο γιος της δεν ζει μαζί της αλλά με τον Μάριο Αθανασίου.

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Αλέξανδρος είναι 15. Ευτυχώς η εφηβεία του δε θυμίζει τη δική μου. Η καραντίνα είναι η καλύτερη του. Δεν βγαίνει από το σπίτι Ευτυχώς δε μου θυμίζει εμένα. Εγώ ήμουν άγριο νιάτο. Μπορούσα να σπάσω και παράθυρο για να βγω έξω. Δεν έχει ακόμα ξελυσσάξει, περιμένω ακόμα. Ο Αλέξανδρος είναι σπιτόγατος.

Από πέρσι, από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του» κατέληξε λέγοντας η Μαρία Σολωμού η οποία ανακοίνωσε και κάποια άσχημα νέα για τις Roomies!