Ρένια Λουιζίδου: Υπάρχει λόγος που μίλησε για τις αποβολές της - "Το λέω γιατί..."

Η δύσκολη περίοδος της ζωής της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ρένια Λουιζίδου: Υπάρχει λόγος που μίλησε για τις αποβολές της  -

Η Ρένια Λουιζίδου εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου το πρωί της Πέμπτης και μίλησε μεταξύ άλλων για την πρόσφατη εξομολόγηση της για μια δύσκολη φάση της ζωής της, τις αποβολές που είχε παλαιότερα.

Η τηλεοπτική "Χαρά" μίλησε για τον γιό της και την σχέση που έχουν αναπτύξει οι δυο τους αλλά και για την απόφαση της μετά από πολλά χρόνια να εξομολογηθεί ένα θλιβερό συμβάν στην ζωή της. Τη περίοδο που δύο φορές έχασε ένα μωρό της.

Ακόμη, εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μιλήσει πρόσφατα για δυο άτυχες εγκυμοσύνες που είχε στο παρελθόν λέγοντας, “Το λέω εύκολα σχετικά τώρα γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια. Αν ήμουν στη φάση αυτή δε θα το έλεγα να μεταφέρω τη στεναχώρια μου αυτή σε έναν δημοσιογράφο που βλέπω δυο φορές το χρόνο.

Το είπα επειδή το έχω περάσει δυο φορές και ξέρω τι στενάχωρο πράγμα είναι και ξέρω πόσες πολλές γυναίκες το περνάνε, το είπα σαν παρηγοριά, ότι συμβαίνει συχνά, συμβαίνει σε όλες μας, αλλά με την επιστήμη το ξεπερνάς και αν όχι δεν πειράζει”. Δείτε ωστόσο το spoiler που έκανε για την σειρά.

«Έσκασε» spoiler για το Καφέ της Χαράς - Η «Χάσκα» αποκάλυψε τα πάντα για τους έρωτες στη σειρά

Η Ρένια Λουιζίδου, ή αλλιώς η «Χάσκα», αποκάλυψε τα πάντα για τους έρωτες που διαδραματίζονται στο Καφέ της Χαράς και δε δίστασε να δώσει και ένα spoiler για τη συνέχεια της σειράς και για το μέλλον που έχουν οι πρωταγωνιστές.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο γίνονται τα γυρίσματα σε εποχές κορωνοϊό καθώς και στο τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια, τώρα που ο χαρακτήρας της επιστρέφει στη σειρά - δείτε εδώ τις σημερινές εξελίξεις.

Αυτά είπε η Ρένια Λουιζίδου για το Καφέ της Χαράς

«Είναι ένα χαώδες τοπίο με την έννοια ότι ούτε γύρισμα είναι εύκολο να κάνεις κάτω από αυτές τις συνθήκες, απολυμαίνοντας συνέχεια τον εαυτό σου τα ρούχα, βάζοντας τη μάσκα, βγάζοντας τη μάσκα. Παρόλα αυτά προσπαθούμε χωρίς να χάνουμε την πίστη μας και τη διάθεσή μας και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», σημείωσε η ηθοποιός.

Όσο για το αν η σειρά θα έχει happy end, η Ρένια Λουιζίδου είπε: «Αλήθεια, δεν το ξέρω. Αλλά δεν ξέρω τι εννοεί ο καθένας happy end, γιατί εδώ τώρα είμαστε στη φάση που ερωτεύονται τα παιδιά μας. Εκεί δεν ξέρω τι κάνει ένας γονιός, ή μάλλον ξέρω, κάνει στην άκρη».

«Δεν ξέρω ποιος έρωτας από τους δύο θα νικήσει. Αν το έγραφα εγώ θα έκαναν πίσω οι γονείς, αλλά δεν το γράφω εγώ. Δεν ξέρω πώς έχουν οργανώσει την πλοκή τα παιδιά ακριβώς και που θα οδηγηθεί ο νεανικός έρωτας και αν θα ανοίξει δρόμο για τον γεροντοέρωτα», είπε στο τέλος.