ΑΝΤ1 - Καφέ της Χαράς: Μια επιστροφή σοκάρει τον Περίανδρο - Την αντικρίζει ξανά...

Όσα θα δούμε στις 27/11

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΑΝΤ1 - Καφέ της Χαράς: Μια επιστροφή σοκάρει τον Περίανδρο - Την αντικρίζει ξανά...

Αύριο Παρασκευή στις 21:00 στον ΑΝΤ1, θα παρακολουθήσουμε το "Καφέ της Χαράς" και την επιστροφή ενός προσώπου που θα σοκάρει τον Περίανδρο.

Ο πρώην Δήμαρχος θα αντικρίσει ξανά μπροστά του την Χαρά και θα μπερδευτεί μέσα του, αφού είναι ερωτευμένος με την Στέλλα.

Όσα θα δούμε στο Καφέ της Χαράς του ΑΝΤ1

Ο Νώντας εκβιάζει την Στέλλα ότι θα αποκαλύψει την ταυτότητά της. Εκείνη του λέει ότι θα υποκύψει στις ορέξεις του αρκεί να την φέρει σε επαφή με τον Βασίλη, τον άντρα για χάρη του οποίου μπήκε στη φυλακή. Ο Περίανδρος που αρχίζει να αποδέχεται τα συναισθήματά του για την Στέλλα, πηγαίνει να την βρει στο Καφέ αλλά αντί για εκείνη πίσω από την μπάρα αντικρίζει την Χαρά!

Η Χαρά έχει γυρίσει στο χωριό γιατί την ειδοποίησε η Σταυρούλα ότι κάτι δεν πάει καλά με την κόρη της. Ο Περίανδρος ταράζεται και διχάζεται ανάμεσα στις δύο γυναίκες, αλλά παράλληλα βρίσκει έναν τρόπο να ξεφορτωθούν τον Νώντα ή αλλιώς «Πεκινουά» μια και καλή!

Από την άλλη ωστόσο, ευχάριστα είναι τα νέα για την Ματούλα από το Καφέ της Χαράς. Το αποκάλυψε με μια ανάρτηση.

Επιστρέφει στο Καφέ της Χαράς ο Άρης - Το προξενιό που θα φέρει τα πάνω κάτω!

Μια ακόμα επιστροφή μεγατόνων φέρετε πως θα έχουμε στο Καφέ της Χαράς αφού ο Άρης, ο γιος του παπα-Τριαντάφυλλου -κατά κόσμον Γιώργος Καραμίχος- ο οποίος είχε εμφανιστεί ως… επαναστάτης που σύναψε σχέση με την πρωτευουσιάνα θα κάνει την επιστροφή του και μάλιστα θα υπάρξει προξενιό!

Εμεί μέχρι τότε εξακολουθούμε να βλέπουμε τα επεισόδια που γυρίστηκαν την περασμένη σεζόν τα οποία όμως δεν προβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η αλήθεια όμως είναι πως τα γυρίσματα βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Διαβάστε εδώ κι ένα spoiler που έδωσε η Ρένα Λουιζίδου για την σειρά!

Ευχάριστες εξελίξεις στο Καφέ της Χαράς - Επιστρέφει μετά από 15 χρόνια η...

Μετά από 15 χρόνια στο Καφέ της Χαράς επιστρέφει ένας ρόλος που είχε φέρει τα πάνω κάτω και οι εξελίξεις είναι ευχάριστες για τη σειρά και τους τηλεθεατές.

H Ευαγγελία Μουμούρη μίλησε στην εκπομπή, Ευτυχείτε μεταξύ άλλων για την επιστροφή της στο αγαπημένο σήριαλ.

«Περνάμε δύσκολα. Ως ανθρωπότητα έχουμε περάσει και δυσκολότερα. Από το να κλειστώ σπίτι μου για δυο μήνες το θεωρώ καλύτερο, από το να κλειστώ σε ένα καταφύγιο και από πάνω να πέφτουν βόμβες», είπε αρχικά

Όσο για την επιστροφή της στο Καφέ της Χαράς είπε: «Η χήρα επιστρέφει μετά από 15 χρόνια γιατί έχει ανοιχτούς λογαριασμούς και σε ένα με δυο μήνες θα το δούμε αυτό στη σειρά “Το Καφέ της Χαράς”. Η χήρα είναι επιτυχημένη επαγγελματίας και επιστρέφει στο χωριό για να πάρει το αίμα της πίσω και να απαντήσει στα ψέματα που έχουν ακουστεί γι’ αυτήν...».