Big Brother: Στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα μετά το άγριο ξέσπασμα του Κεχαγιά

Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα μετά το άγριο ξέσπασμα του Κεχαγιά

Ένα ασύλληπτο ξέσπασμα είχε η Δημήτρης Κεχαγιάς εναντίων του Χρήστου Βαρουξή στο Big Brother που είχε αποτέλεσμα να του δοθεί ποινή και να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

Βλέπουμε λοιπόν το σπίτι μετά την φουρτούνα να μην έχει κοπάσει εντελώς με την Άννα Μαρία να ξεσπά και να κοντράρεται με την Σοφία Δανέζη και τον Χρήστο Βαρουξή.

Ακόμα γίνεται και η ψηφοφορία του σπιτιού με το ν νικητή του βέτο και τις ανατροπές που θα φέρει αυτό. Ποια θα είναι όμως η συμπεριφορά του Δημήτρη Κεχαγιά μετά από τις απειλές και την άγρια αντιμετώπιση προς τον Χρήστο; Ανάρτηση "κόλαφος" από την Αφροδίτη για το Big Brother - "Είναι ψέματα ότι..."

Big Brother: Η ανατροπή του βέτο στους υποψήφιους φέρνει τα πάνω κάτω!

Ο μεγάλος τελικός του Big Brother πλησιάζει και οι ολοένα και πιο δυνατοί παίκτες αποχωρούν από το παιχνίδι έτσι ώστε να διαμορφωθεί το τελικό πλάνο.

Στην εκπομπή Ευτυχείτε έγινε η αποκάλυψη για τους υποψήφιους για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα καθώς και για το βέτο που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Να θυμίσουμε πως αυτή τη φορά η ψηφοφορία θα γίνει ανοιχτά!

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν η εκπομπή στο Open δήλωσε πως οι υποψήφιοι θα είναι τέσσερις, η Σοφία, η Άννα Μαρία, ο Γρηγόρης και ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Ωστόσο στην αρχή οι υποψήφιοι ήταν πέντε γιατί ανάμεσα τους ήταν και ο Πυργίδης τον οποίο αποφάσισε να σώσει ο Χρήστος Βαρουξής που κέρδισε το βέτο