«Δε θέλω να σκεφτώ ότι το J2US είναι στημένο...» - Ξεκάθαρη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Τι είπε για τη συμμετοχή της;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δε θέλω να σκεφτώ ότι το J2US είναι στημένο...» - Ξεκάθαρη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό και ήταν πολύ ξεκάθαρη στις δηλώσεις της για τη συμμετοχή της στο J2US, ενώ τόνισε πως δε θέλει καν να σκεφτεί πως το show ήταν στημένο, όπως της είπαν πολλοί.

Μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχολίασε το γεγονός ότι ήταν η πρώτη που αποχώρησε ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο βρίσκεται στα δικαστήρια.

«Δεν περίμενα να φύγω από το 1ο επεισόδιο του J2US. Περίμενα να φτάσω στα 10 επεισόδια. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά, δεν θέλω να σκεφτώ αυτά που έχω ακούσει ότι είναι στημένο, που τα άκουσα από την αρχή όταν πήγα».

Χωρίς να αναφέρει το όνομά του, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε για τον Τριαντάφυλλο: «Η χημεία μου με τον παρτενέρ μου πήγε στραβά. Είμαστε και οι δύο έντονοι χαρακτήρες. Δεν ταιριάζουν δύο έντονοι χαρακτήρες μαζί. Είπε, είπα, μου έστειλε και ένα εξώδικο.

Τελικά, το J2US είναι το παιχνίδι των εξωδίκων. Δεν θα βγω να ανακαλέσω κάποια πράγματα που αισθάνθηκα εγώ η ίδια πως έγιναν. Δεν είπα ποτέ ότι με έδειρε, είπα ότι δεν δέχομαι καμία μορφή βίας. Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Να ζητήσει κι εκείνος συγγνώμη εκ μέρους του. Λάθη ίσως κάναμε και οι δύο».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: "Αδειάζει" τον Τριαντάφυλλο - "Ό,τι λέμε έχει αντίκτυπο, ο κύριος έχει πει..."

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στον Νίκο Συρίγο και Κώστα Βαϊμάκη και την εκπομπή «Ανάκριση Τρίτου Βαθμού» στο ratpack.gr για την κόντρα της με τον Τριαντάφυλλο η οποία έχει πια περάσει στα χέρια των δικηγόρων.

Η ίδια δήλωσε πως δεν έχει κάτι να της προσάψει ο Τριαντάφυλλος καθώς δεν έχει μιλήσει για το θέμα δημόσια.

«Δεν είχαμε καθόλου καλή χημεία είναι η αλήθεια. Ξεκάθαρα δεν ταιριάξαμε»!

Και υπογράμμισε: «Σήμερα δεν υπάρχουν σχέσεις. Το θέμα έχει πάει στη δικαιοσύνη και έχουν αναλάβει οι δικηγόροι μας, οι οποίοι μιλάνε με εξώδικα και αγωγές. Είμαστε ενήλικοι άνθρωποι και αυτά που κάνουμε, έχουν και τον κάθε αντίκτυπο. Δηλαδή ότι λέμε έχει και έναν αντίκτυπο όπως και η έκθεση όλον αυτόν τον καιρό.

Εγώ δεν έχω εκτεθεί, δεν έχω πει τίποτα δημόσια για το θέμα. Ο κύριος έχει πει. Όλα αυτά, λοιπόν, για τον κάθε έναν, επειδή είμαστε ενήλικες και τα λεγόμενα μας σε μια δημοκρατική χώρα έχουν και συνέπειες, θα μιλήσει η δικαιοσύνη που της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη». Δείτε τι είπε από τη μεριά του ο Τριαντάφυλλος.