Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Ονειρικό το δωμάτιο της κόρης τους - Μέσα στο ροζ

Φωτογραφία από μέσα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Ονειρικό το δωμάτιο της κόρης τους - Μέσα στο ροζ

Το δωμάτιο της κορούλας τους μας έδειξαν η Ελένη Χατζίδου και ο σύζυγος της, Ετεοκλής Παύλου μέσα από ένα στιγμιότυπο στα social media. Η διακόσμηση είναι ονειρική και μέσα στο ροζ χρώμα.

Το ζευγάρι έχει τεράστια αδυναμία στην μικρή Μελίνα, καρπό του έρωτα του και θέλουν όλα να είναι τέλεια για εκείνη. Ενώ, πριν λίγες ημέρες πέρασαν μεγάλη λαχτάρα με ένα ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι.

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου λοιπόν, μιας και η κορούλα τους μεγαλώνει, αποφάσισαν να αλλάξουν τη διακόσμηση στο δωμάτιο της. Το ροζ βέβαια συνεχίζει να κυριαρχεί παντού.

«Γεννήσαμε δυο εβδομάδες νωρίτερα, δεν συνηθίζεται για πρώτο παιδάκι, οι περισσότερες γεννούν μετά την καθορισμένη ημερομηνία, αλλά ίσως επειδή έκανα την ίδια ημέρα το baby shower κουράστηκα και μπορεί να έπαιξε τον ρόλο του και αυτό.Το βράδυ που τελείωσε το πάρτι με πιάσανε οι πόνοι. Όλες οι φίλες μου, μου έλεγαν τι κουράγιο είναι αυτό που έχω και πώς κάνω το πάρτι στον μήνα μου και να τα αποτελέσματα… Αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά είχα τον γιατρό μου συνέχεια στο πλευρό μου», είχε δηλώσει η Ελένη Χατζίδου στα πρώτα της λόγια μετά τη γέννα.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου δωμάτιο κόρης

Στόλισαν στο σπίτι τους Χατζίδου - Παύλου - Το υπέροχο στιγμιότυπο με την κόρη τους

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αποφάσισαν να φέρουν το γιορτινό κλίμα μέσα στο σπίτι τους και έτσι στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Μάλιστα, ο Ετεοκλής Παύλου ανέβασε ένα υπέροχο στιγμιότυπο μαζί με την κόρη τους.

Η καραντίνα συνεχίζεται και έτσι είναι πολλές οι οικογένειες που έχουν επιλέξει να στολίσουν για να ανεβάσουν λίγο τη διάθεσή της και να περάσουν όσο πιο όμορφα γίνεται τον χρόνο τους μέσα στο σπίτι.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, μαζί με την κόρη τους, έβαλαν τα γιορτινά τους και ο ευτυχισμένος μπαμπάς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πιο γλυκιά φωτογραφία. Θυμίζουμε πως η κόρη του ζευγαριού έχει αρχίσει να περπατάει και η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε το πιο υπέροχο στιγμιότυπο.

Χατζίδου - Παύλου κόρη

Γυμνάζεται με την κόρη της η Ελένη Χατζίδου - Η μικρή προσπαθεί να κάνει σανίδα

Η Ελένη Χατζίδου πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε το πιο τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη της! Οι δυο τους κάνουν γυμναστική και η Ελένη την απαθανάτισε την στιγμή που προσπαθούσε να κάνει σανίδα!

Η μικρή έχει μεγαλώσει πάρα πολύ και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να αποφασίσουμε σε ποιον από τους δυο μοιάζει περισσότερο! Στην Ελένη ή τον Ετεοκλή; Εσείς τι λέτε; Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:

Κόρη Ελένης Χατζίδου