Happy Day: Ο καλεσμένος ανακοίνωσε πως περιμένει παιδί - Δεν το περίμενε η Τσιμτσιλή

Έκπληξη στο πλατό της εκπομπής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Happy Day: Ο καλεσμένος ανακοίνωσε πως περιμένει παιδί - Δεν το περίμενε η Τσιμτσιλή

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής όπως φαίνεται θα γίνει ξανά μπαμπάς και το ανακοίνωσε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day με παρουσιάστρια και πάνελ να μένουν έκπληκτοι.

Αυτός ο καλεσμένος της Τσιμτσιλή ανακοίνωσε στο Happy Day πως περιμένει παιδί

Ο λόγος για τον Πέτρο Ίμβριο ο οποίος ρωτήθηκε αρχικά να θα παντρευόταν ξανά.«Τώρα δε μπορούμε να παντρευτούμε με εννιά άτομα. Τα έχουμε αφήσει λίγο στην άκρη αυτά εν μέσω καραντίνας. Θα δούμε, μπορεί να το πετύχουμε, μπορεί και να μην το πετύχουμε».

Όταν ρωτήθηκε ωστόσο αν θα γινόταν μπαμπάς για ακόμη μια φορά,δήλωσε: «Θα τολμούσα να γίνω ξανά μπαμπάς, μπορεί και να το έχω τολμήσει κιόλας. Δεν ξέρω! Θα δούμε, θα τα πούμε σε επόμενη συνέντευξη. Εύχομαι όλες οι εγκυμοσύνες να πάνε καλά. Τα παιδάκια είναι ευτυχία».

Happy Day Πέτρος Ίμβριος μπαμπάς

Αποκαλύφθηκαν επίσης στο Happy Day, οι τραγουδιστές που απαιτούν αμοιβή μετά από κάθε τηλεοπτική τους εμφάνιση.

Επιστροφές στο Happy Day - Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας

Με μία ανατροπή ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας το Happy Day καθώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν ακόμα ξεκινήσει την θεματολογία της εκπομπής της, θέλησε να ανακοινώσει μερικές επιστροφές που σημειώθηκαν εκφράζοντας παράλληλα τη μεγάλη χαρά της.

Ο λόγος για τη Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο, οι οποίοι ξεπέρασαν τον κορωνοϊό και έχουν πλέον επιστρέψει δυναμικά στο πόστο τους στο Happy Day.

Οι δύο μάγειρες μίλησαν για τα συμπτώματα που είχαν αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο βίωσαν τη συγκεκριμένη ασθένεια.

Αυτά είπαν Μπέλλος - Μπέη μετά την ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την επιστροφή τους στο Happy Day

«Δεν έχουμε ακόμη γεύση και όσφρηση. Ο Δημήτρης το πέρασε πιο ήπια από μένα. Φοβήθηκα πολύ. Εμφάνισα πιο πολλά συμπτώματα από τον Δημήτρη. Ειδικά όταν μαγείρεψα και το φαγητό ήταν λύσσα και δεν καταλάβαινα τη γεύση, τρόμαξα» είπε η Μαρία.

«Ήπια το περάσαμε σε σχέση με αυτά που γίνονται. Τη σοκολάτα υγείας την καταλαβαίνεις μόνο κάτω από τη γλώσσα. Την πίκρα. Το γλυκό δεν το νιώθεις. Είναι περίεργο» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Μπέλλος. Δείτε εδώ και την ανάρτηση που είχαν κάνει μόλις έμαθαν ότι είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Happy Day Μαρία Μπέη Δημήτρης Μπέλλος