The Bachelor: Βγήκε από τα ρούχα της η Βίβιαν - "Ο πρώην σου σε χώρισε γιατί..."

Aπίστευτη δήλωση

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Βγήκε από τα ρούχα της η Βίβιαν -

Μια απίστευτη επίθεση της Εριέττας προς την Βίβιαν θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο The Bachelor. Οι παίκτριες που ολοένα και φτάνουν πιο κοντά στον τελικό βγάζουν τον πιο άγριο εαυτό τους.

Πιο συγκεκριμένα στο σημερινό coctail party η Εριέττα θα δηλώσει πως η Βίβιαν είναι πολύ βαρετή και την κάνει να νυστάζει όσο μιλάει.

Αυτό όμως που ενόχλησε παραπάνω την Βίβιαν είναι όταν η συζήτηση πήγε στον πρώην της και η Εριέττα σχολίασε πω την χώρισε γιατί βαριόταν μαζί της. Δείτε εδώ ποια φεύγει.

The Bachelor: Οι 6 φιναλίστ κονταροχτυπιούνται στα βουνά - Σκηνές που δεν έχουμε ξαναδεί!

Σε σκηνές που δεν έχουμε ξαναδεί θα απολαύσουμε σήμερα τις 6 φιναλίστ του The Bachelor αφού οι υποψήφιες νύφες θα ανέβουν τα βουνά και θα προσπαθήσουν να στήσουν σκηνές.

Είναι αλήθεια πως το "φυσικό" περιβάλλον των κοριτσιών δεν είναι το βουνό και οι λάσπες αλλά η πισίνα της βίλα που μένουν.

Πλέον στο ριάλιτι έχουν μείνει έξι κοπέλες που διεκδικούν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου. Στο αποψινό επεισόδιο μία από αυτές θα αποχωρήσει, καθώς θα έχουμε τελετή των Ρόδων.

Πριν από αυτό ωστόσο, ο Παναγιώτης θα ετοιμάσει ένα ομαδικό ραντεβού στη φύση. Οι κοπέλες φτάνουν σε ένα ξέφωτο και βρίσκουν τον Bachelor να τις περιμένει για να… κατασκηνώσουν στο δάσος.

Για να γίνει αυτό όμως, θα χρειαστεί να στήσουν μόνες τους τις σκηνές τους. Αυτή θα είναι μια διαδικασία, η οποία για ορισμένες μοιάζει με το πιο δύσκολο πράγμα του κόσμου.

The Bachelor: «Έσκασε» μόλις - Αυτή είναι η επίσημη ημερομηνία του μεγάλου τελικού

ο πολυσυζητημένο «The Bachelor» φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι έτοιμος να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του.

Στην βίλα έχουν παραμείνει 6 κοπέλες οι οποία κονταροχτυπιούνται με νύχια και με δόντια για το ποια θα κατακτήσει τη καρδιά του Βασιλάκου για αυτό και στο χθεσινό επεισόδιο η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά έντονη.

Οι καυγάδες, οι εξομολογήσεις και τα ατομικά ραντεβού ολοένα και πληθαίνουν με τον Bachelor της Ελλάδας να νιώθει πιο μπερδεμένος από ποτέ, αφού όπως έχει δηλώσει έχει συναισθήματα για όλες τις κοπέλες.

Μόλις ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο μεγάλος τελικός του The Bachelor θα γίνει στις 18 Δεκεμβρίου!