Χαμός στο Instagram με τα νέα ποσταρίσματα της Σίσσυς Χρηστίδου! Τι ανέβασε και ξεσηκώθηκαν ολοι;

Τι έκανε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χαμός στο Instagram με τα νέα ποσταρίσματα της Σίσσυς Χρηστίδου! Τι ανέβασε και ξεσηκώθηκαν ολοι;

Η Σίσσυ Χρηστίδου εδώ και μέρες έχει στολίσει το σπίτι της με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα παρέα. Αυτή τη φορά έκανε κάτι ακόμα πιο δημιουργικό και το μοιράστηκε στο instagram όπου και έγινε χαμός σχολίων!

Παρέα πάντα με τον συνεργάτη και κουμπάρο της Παύλο Σταματόπουλο, την Εύη Σταθάτου και τα παιδιά της μπήκε στη κουζίνα και έφτιαξε χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Βέβαια. δεν έφτιαξε απλά μπισκότα, τα στόλισε και με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο βάζοντας χρωματιστή τρούφα και σοκολατάκια. Δείτε τον στολισμό στο σπίτι της΄.

Η ίδια φυσικά δεν παρέλειψε να το μοιραστεί με τους φίλους της στο instagram κάνοντας τα σχετικά stories.

Σίσσυ Χρηστίδου
Σίσσυ Χρηστίδου σπίτι

Έλα χαμογέλα: "Άδειασμα" στο STAR στον αέρα του OPEN - «Να πούμε την αλήθεια στον κόσμο...»

Ένα απίστευτο "άδειασμα" στο STAR, έκανε η ομάδα του Έλα χαμογέλα, στον αέρα του OPEN, με αφορμή τα spoiler για το GNTM που συζητιούνται από πολλά κανάλια.

Η Σίσσυ Χρηστίδου - που νωρίτερα εξέφρασε την ανησυχία της για τα παιδιά της - αναφέρθηκε σε μια παραλίγο αποκάλυψη που πήγε να κάνει η Ελένη Βουλγαράκη.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Εμφανέστατο γλέιψιμο από την Ελένη στην Soula Glamorous επειδή την προηγούμενη εβδομάδα κάτι έγινε. Κάτι είχαμε πει στην εκπομπή και σου την έπεσαν κάποιοι. Μην στεναχωριέσαι, μην φοβάσαι τίποτα από τα social media Ελένη μου. Μην υποκύπτεις στον εκφοβισμό».

Τότε, η παρουσιάστρια πήρε το λόγο και είπε: «Α που πήγε να κάνει την αποκάλυψη; Ωραία θέλετε να το εξηγήσουμε κι αυτό; Πήγε η Ελένη να κάνει μια αποκάλυψη για το GNTM και την κοιτάει ο Παύλος άγρια γιατί φοβόμαστε μην κάνουμε spoiler και μετά μας απαγορέψει το Star να παίζουμε GNTM, όπως έχει συμβεί με άλλα κανάλια και άλλα προγράμματα.

Οπότε την κοιτάει άγρια και λέει η Ελένη “Τι; Τι; ” και ο Παύλος της λέει “μην τυχόν και πεις το spoiler”. Να πούμε την αλήθεια στον κόσμο γιατί νομίζανε ότι πήγαμε να κρύψουμε το ρεπορτάζ της Soulas», με την Ελένη Βουλγαράκη να προσθέτει: «Αυτό το μήνυμα που λες είναι ότι δεν μπορούσα να πω το όνομα της Soulas Glamourous. Δεν ήταν μόνο αυτό αλλά εκείνη την στιγμή που πήγα να πω “το είδα στη Sou…” μου λένε να μην το πω κι έτσι σταμάτησα και δεν είπα το όνομα».