Δανάη Μπάρκα: Σιδερώνει στο σαλόνι του σπιτιού της - Το επικό σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου

Απίστευτη !

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Σιδερώνει στο σαλόνι του σπιτιού της - Το επικό σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου

Η Δανάη Μπάρκα μετά την εκπομπή και αφού έχουμε καραντίνα μένει στο σπίτι και...κάνει δουλειές! Μάλιστα φρόντισε να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια το μεσημέρι της Παρασκευής πόσταρε μια φωτογραφία από το σαλόνι της οπού είχε στήσει την σιδερώστρα και σιδέρωνε.

«Αντιμετωπίζοντας την πραγματικότητα,μία ώρα μετά την εκπομπή ????????????», έγραψε με την Βίκυ Σταυροπούλου να σχολιάζει: «Γιατί είσαι και νοικοκυροκόριτσο!!». Ο συγκινητικός λόγος της Μπάρκα στην έναρξη: "Θέλω να σας πω ότι..."

Δανάη Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα: Η ενόχληση της για τα νούμερα - "Με παίρνουν και μου λένε..."

Ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το θέμα των εκπομπών και των νούμερων τηλεθέασης. Η Δανάη Μπάρκα εκδήλωσε την ενόχληση της όταν την παίρνουν τηλέφωνο και της σχολιάζουν το πως πήγε η εκπομπή της Πάμε Δανάη.

Με αφορμή την συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την απάντηση της για τα νούμερα του Pop Up. η Δανάη Μπάρκα έδωσε τη δική της άποψη.

«Όλοι κοιτάμε τα νούμερα. Κι εμείς που είμαστε σε μία ζώνη που είναι πάρα πολύ δύσκολη, παίζουν τόσα πολλά ρόλο σε σχέση με τα νούμερα τηλεθέασης. Μία μέρα μπορεί να είσαι στα ουράνια, μία να είσαι κάτω. Δεν είναι αντιπροσωπευτική χρονιά», είπε η Δανάη Μπάρκα.

«Τα νούμερα έχουν περάσει ως άγχος και στον τηλεθεατή. Δηλαδή, εμένα με παίρνουν φίλοι μου και μου λένε «χθες σκίσατε» και λέω «παιδιά, ούτε εγώ δεν έχω τέτοιο πανικό», πρόσθεση η Δανάη Μπάρκα.

Ασύλληπτο περιστατικό στο Πάμε Δανάη - Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε στον αέρα του Mega ότι...

Ένα πραγματικά ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Η Δανάη Μπάρκα συνομιλούσε με την καλεσμένη της και δε δίστασε να της αποκαλύψει στον αέρα του Mega ότι έχει υπάρξει ερωτευμένο με τον γιο της.

Η Δανάη Μπάρκα υποδέχθηκε σήμερα στο πλατό την αγαπημένη ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα. Πάνω στη συζήτηση η ηθοποιός αναφέρθηκε στον γιο της και εκείνη τη στιγμή η Δανάη Μπάρκα βρήκε την ευκαιρία να κάνει τη δική της αποκάλυψη.

«Εγώ ήμουν ερωτευμένη με τον Στέφανο, πολύ ερωτευμένη. Όταν ήμουν μικρή, ήμουν ερωτευμένη με τον Στέφανο, μου άρεσε πάρα πολύ», δήλωσε η Δανάη Μπάρκα για τον γιο της ηθοποιού. Καλεσμένος στο Πάμε Δανάη βέβαια βρέθηκε και ο Τρύφωνας Σαμαράς. Δείτε εδώ για ποιο λόγο «λύγισε».