Big Brother: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε ένα βήμα πριν τον ημιτελικό

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε ένα βήμα πριν τον ημιτελικό

Ένα βήμα πριν τον μεγάλο ημιτελικό του Big Brother ένας παίκτης δεν τα κατάφερε και αποχώρησε στο live της Παρασκευής. Το τηλεοπτικό κοινό με την ψήφο του έδειξε το αποτέλεσμα.

Μια πολύ δύσκολη εβδομάδα τελείωσε στο παιχνίδι με εντάσεις και τσακωμούς αλλά και μια ποινή από τον μεγάλο αδερφό.

Αυτό μάλλον είχε μεγάλη επιρροή και στο κοινό αφού αποφάσισε πως ο παίκτης που θα αποχωρήσει είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Ο παίκτης έφυγε αποχαιρετώντας με δάκρυα στα μάτια την Σοφία Δανέζη η οποία δεν κρατήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα. Δείτε, στο μεταξύ, όλα όσα συνέβησαν στο προηγούμενο επεισόδιο.

Big Brother: "Είναι ένα σίχαμα, μια πατσαβούρα" - Επικές αντιδράσεις της Σοφίας για την Άννα Μαρία

Στα μαχαίρα για ακόμα μια φορά η Σοφία Δανέζη με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη αφού οι δύο τους δεν θέλουν να βλέπουν η μία την άλλη στο σπίτι του Big Brother!

Στο επεισόδιο όλα ξεκίνησαν με την Σοφία να θέλει να σερβίρει φαγητό στον εαυτό της αφού πρώτα σερβίρει η Άννα Μαρία το δικό της.

Και ενώ η Άννα Μαρία είχε αντιληφθεί την αναμονή της, η ίδια επέστρεψε το φαγητό στο φούρνο, αδιαφορώντας για την συμπαίκτριά της.

Τα όσα συνέβησαν σχολίασε αργότερα η Σοφία στον Δημήτρη Κεχαγιά, ενώ κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο δωμάτιο Επικοινωνίας.

"Αφού είναι σίχαμα και της το είπα. Το παίζει άνθρωπος του Θεού. Είναι π@τσ@βούρα. Όχι, θα την αφήσω έτσι", είπε εκνευρισμένη η Σοφία για την Άννα Μαρία.

Big Brother: Καταρρακωμένος ο Πυργίδης - "Ας ανοίξει η πόρτα να φύγουμε..."

Ξέσπασε ο Πυργίδης στο Live του Big Brother όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσει για τον πολύ καλό του φίλο Χρήστο Βαρουξή. Ο παίκτης φαίνεται να μην είναι καλά ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό.

Αφού λοιπόν έγινε η έναρξη του ριάλιτι με τον Ανδρέα Μιρκούτσικο να ζητά δημόσια συγγνώμη για την συμπεριφορά του Δημήτρη Κεχαγιά, ο Πυργίδης έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Θέλω ο κόσμος να με βλέπει να γελάω. Με τον Χρήστο, κάθε μέρα κάνουμε χαβαλέ, γελάμε και δίνουμε γκάζια. Αυτό είναι που μετράει, να έχεις ανθρώπους που σε κάνουν χαρούμενο, σε κάνουν να γελάς και σου δίνουν δύναμη, πάνω απ΄όλα. Τα υπόλοιπα είναι ένα τίποτα για εμένα. Ας ανοίξει η πόρτα να φύγουμε και λεφτά θα βρούμε και όλα θα τα βρούμε», εξομολογήθηκε συγκινημένος ο Δημήτρης Πυργίδης.