Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Συγκλονίζει ο γιος της Ελένης Μενεγάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος δεν είναι και τόσο ενεργός χρήστης των social media αλλά όταν κάνει κάποια ανάρτηση γίνεται ασυζητητί θέμα συζήτησης. Πριν λίγες ώρες αναδημοσίευσε στα story του μια ανατριχιαστική φωτογραφία που σίγουρα παραβιάζει τους νόμους του instagram και θα κατέβει από λεπτό σε λεπτό.

Ένα νεκρό και γεμάτο αίματα σκυλάκι στην μέση του δρόμου που του προκαλεί θλίψη. Οι διαδικτυακοί του φίλοι σίγουρα ανατρίχιασαν στο λυπηρό αυτό θέαμα αλλά είναι γνωστό πως τέτοια βάρβαρες εικόνες το instagram της αποκλείει ή της βάζει με μπλερ μπροστά, κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει.

Αυτή είναι η ανατριχιαστική ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Άγγελος Λάτσιος γιος Ελένης Μενεγάκη instagram

Δείτε εδώ και κάτι φωτογραφίες του Άγγελου που κυκλοφόρησαν προσφάτως!

Άγγελος Λάτσιος: Το σχόλιο στην ανάρτηση της μητέρας του, Ελένης και οι αντιδράσεις

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Άγγελος Λάτσιος είναι καθημερινοί χρήστες του Instagram και συχνά σχολιάζει ο ένας στην ανάρτηση του άλλου. Έτσι έκανε και χθες ο γιος της, όταν έγραψε κάτω από την ανάρτηση με τον Ματέο Παντζόπουλο και έφερε πολλές αντιδράσεις από τους θαυμαστές της με τα likes που του έκαναν.

Η παρουσιάστρια, στόλισε το σπίτι και μπήκαν οικογενειακώς στο κλίμα των Χριστουγέννων με τον Άγγελο Λάτσιο με το που είδε την ανάρτηση, να σπεύδει να σχολιάσει.

Συγκεκριμένα, κάτω από τις φωτογραφίες της, της έβαλε πολλά δεντράκια στολισμένα με τους διαδικτυακούς της φίλους με το είδαν το σχόλιο να του απαντούν και να του κάνουν likes.

Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη instagram

Ελένη Μενεγάκη: Απίστευτο το δώρο που έκανε στον Άγγελο Λάτσιο επειδή τελείωσε το σχολείο

Ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, ετοιμάζεται για σπουδές που συνέπεσαν και με την ενηλικίωσή του γι'αυτό και η λαμπερή Ελένη θέλει να του κάνει δώρο κάτι που θα εκτιμήσει ιδιαίτερα τώρα που τελείωσε το σχολείο του...

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον γιο της Λάτσιο, αυτό είναι γνωστό! Αυτό που, όμως, δεν είναι γνωστό και το αποκάλυψε το περιοδικό YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ, είναι πως η Ελένη θέλοντας να επιβραβεύσει τους κόπους του Άγγελου Λάτσιου αυτές τις ημέρες του ετοιμάζει ένα δώρο - έκπληξη που έχει σχέση με την τεχνολογία, καθώς γνωρίζει πως ο Άγγελος έχει μια μικρή τρέλα με αυτά!

Η αγορά έγινε, πριν από λίγες ημέρες που η Ελένη επισκέφθηκε με την κόρη της Λάουρα τον δερματολόγο. Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr από εκείνη την ημέρα!