Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε τι θα ψωνίσει μέσα στα Χριστούγεννα - Ποια η δυσκολία της;

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε τι θα ψωνίσει μέσα στα Χριστούγεννα - Ποια η δυσκολία της;

Η Μαρία Ηλιάκη όπως και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες πόζαρε μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο της ΄δέντρο και αποκάλυψε ποια θα είναι η φετινή της αγορά.

Όπως δήλωσε και η ίδια τα φετινά Χριστούγεννα θα μας βρουν μέσα στο σπίτι μας γι αυτό καλό θα ήταν να φτιάξουμε ένα περιβάλλον όμορφο που να μας φτιάχνει το κέφι.

Αν και η παρουσιάστρια, έχει το περσινό της δέντρο, φέτος θα αγοράζει καινούρια στολίδια φυσικά μέσω ίντερνετ. Αυτό όμως την δυσκολεύει γράφοντας στην λεζάντα: “Δέντρο & φωτακια από πέρυσι …θα αγοράσω όμως καινούργια στολίδια online φέτος έτσι για μια ανάνεωση βρε αδερφέ…δεν μου είναι εύκολο να διαλέγω από μακριά”. Μάθετε και εσείς τον τρόπο που έχασε κιλά!

μαρία ηλιάκη δέντρο

Φωτογραφία από το παρελθόν της Μαρίας Ηλιάκη - Είναι αγνώριστη με τον αδερφό της δίπλα

Η Μαρία Ηλιάκη έχει μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο instagram πολλές φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία. Τώρα όμως μας παρουσίασε και τον αδερφό της κάτι που βλέπουμε σπάνια από την ίδια.

Σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε στο instagram η Μαρία την βλέπουμε μικρό κοριτσάκι να ποζάρει δίπλα στον μεγάλο της αδερφό. Είναι φυσικά αγνώριστη.

Αυτό που δεν λείπει όμως από την φωτογραφία είναι το νάζι της και το όμορφο χαμόγελο της!

Στο νοσοκομείο η Μαρία Ηλιάκη - Τι συμβαίνει;

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Μαρία Ηλιάκη και την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τι συμβαίνει;

Η παρουσιάστρια, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο την είδαμε στο κρεβάτι του δωματίου όπου νοσηλεύεται, φορώντας την ρόμπα του νοσοκομείου, ενώ ήταν με τον ορό στο χέρι της.

Όπως είπε η ίδια η Μαρία Ηλιάκη, στο instastory της, ταλαιπωρείται από μια μικρή γαστρεντερίτιδα, στην οποία δεν έδωσε σημασία με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, όλα είναι καλά και από αύριο θα είναι και πάλι στις... επάλξεις, αφού θα πάρει εξιτήριο.

Εξαντλημένη η Μαρία Ηλιάκη - Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται πως είναι πραγματικά εξαντλημένη από τη νοσηλεία της, ενώ μίλησε και για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια πέρασε μερικές αρκετά δύσκολες στιγμές καθώς χρειάστηκε να βρεθεί για 3 μέρες στο νοσοκομείο καθώς είχε γαστρεντερίτιδα.

Στην αρχή αγνόησε τον πόνο της ωστόσο στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αντέξει άλλο και μπήκε στο νοσοκομείο.

Η ίδια μέσα από ένα βίντεο αποκάλυψε ότι είναι στο νοσοκομείο και με ένα boomerang λίγων δευτερολέπτων, με την ταλαιπωρία στο πρόσωπο της να είναι εμφανή, ανέφερε ότι η γαστρεντερίτιδα που την ταλαιπωρούσε την οδήγησε στο νοσοκομείο και έμεινε τρεις μέρες στο κρεβάτι του πόνου.

Η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε στο σπίτι της και τόνισε: «Μετά από 3 μέρες νοσηλείας... Θυμάσαι ξανά πόσο όμορφα είναι τα απλά πράγματα της ζωής»!

ηλιακη αδερφος