Σοφία Καρβέλα: Φωτογραφίες από το στολισμένο διαμέρισμα της στην Αμερική

Εντυπωσιακό!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σοφία Καρβέλα: Φωτογραφίες από το στολισμένο διαμέρισμα της στην Αμερική

Η Σοφία Καρβέλα ζει μόνιμα στην Αμερική μαζί με την οικογένεια της εδώ και πολλά χρόνια. Η κόρη της Άννας Βίσση μας έδειξε στον λογαριασμό της φωτογραφίες από το στολισμένο διαμέρισμα της.

Τα Χριστούγεννα είναι πολύ κοντά και μαζί με τα παιδιά της στόλισαν ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Όπως βλέπουμε το πανύψηλο δέντρο της οικογένειας με τα πολύχρωμα φωτάκια κοσμεί το ξύλινο σαλόνι τους. Άννα Βίσση: Συγκίνησε η Σοφία Καρβέλα με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα

σοφια καρβελα δεντρο
σοφια καρβελα σπιτι

Χαρές για την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα - «Για το κορίτσι μου που...»

Η κόρη της Άννας Βίσσης και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία, γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια της και κλείνει τα 37. Για τον λόγο αυτό, η μητέρα της, της αφιέρωσε τις ευχές της μέσω ενός μακροσκελούς κειμένου.

Η Σοφία Καρβέλα διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αφού μένει με τον αγαπημένο σύζυγό της Θανάση Πανουργιά και τους δύο γιους τους στην Αμερική.

Για τον λόγο αυτόν, η Άννα Βίσση, η οποία σκόρπισε θύελλα με την φωτογραφία της, της ευχήθηκε δημοσίως με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου έγραφε:

«Για το κορίτσι μου που έχει γενέθλια. Είναι το πρόσωπο που δεν μπορώ να ξεχάσω. Το αίσθημα ευχαρίστησης ή λύπης. Είναι το αίσθημα της ικανοποίησης ή το τίμημα που πρέπει να πληρώσω. Μπορεί να είναι το καλοκαιρινό μου τραγούδι. Μπορεί να είναι μια φθινοπωρινή χαλάρωση. Ίσως είναι 100 διαφορετικά πράγματα. Ένα όμορφο πράγμα σε μια μίζερη ημέρα. Μπορεί να είναι η πεντάμορφη ή το θηρίο. Μπορεί να είναι και παράδεισος και κόλαση.

Μπορεί να είναι ο καθρέφτης των ονείρων μου. Ένα χαμόγελο που αντικατοπτρίζεται στον αέρα. Μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνεται, μέσα στο καβούκι της. Είναι πάντα τόσο χαμογελαστή μέσα στο πλήθος. Τα μάτια της μπορεί να είναι τόσο μοναδικά και περήφανα. Κανείς δεν πρέπει να τα δει όταν κλαίνε. Μπορεί να είναι η αγάπη που φαίνεται ότι δεν θα κρατήσει. Μπορεί να έρθει από μια σκιά στο παρελθόν. Θα την θυμάμαι μέχρι να πεθάνω. Μπορεί να είναι ο λόγος που επιβιώνω. Για αυτό είμαι ζωντανή. Η μία που θα νοιάζομαι για πολλά χρόνια. Εγώ θα παίρνω πάντα τα.

Η Καίτη Γαρμπή φυσικά δεν παρέλειψε να είναι από τους πρώτους που σχολίασαν την φωτογραφία και έγραψε: «Να τη χαίρεσαι αγάπη μου»

σοφια καρβελα βισση