Αγνώριστη η Άννα Βίσση - Η φωτογραφία που σκόρπισε θύελλα στο διαδίκτυο

Χαμός με τις αντιδράσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Άννα Βίσση - Η φωτογραφία που σκόρπισε θύελλα στο διαδίκτυο

Αγνώριστη είδαμε την Άννα Βίσση σε μια φωτογραφία της από τα παλιά, η οποία σκόρπισε θύελλα στο διαδίκτυο με τα δεκάδες σχόλια από τους θαυμαστές της.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από τα 80s.

Στην εν λόγω φωτογραφία η Αννα Βίσση είναι στο ξεκίνημα της καριέρας της, μελαχρινή και πολύ κούκλα όπως παραμένει και σήμερα. «Innocent girl» έγραψε στη λεζάντα της. Ρίγη συγκίνησης με τον εγγονό της Άννας Βίσση.

Η φωτογραφία της Σοφίας Καρβέλα στο διαδίκτυο που έφερε την αντίδραση της Άννας Βίσση

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο διαδίκτυο, συγκεκριμένα στο Instagram, η Σοφία Καρβέλα, έφερε την αντίδραση της Άννας Βίσση.

Η τραγουδίστρια εννοείται πως ακολουθεί την κόρη της στα social media και συχνά της σχολιάσει στις αναρτήσεις που πραγματοποιεί σε καθημερινό επίπεδο.

Σε μία από τις πρόσφατες φωτογραφίες της, η Σοφία φωτογραφήθηκε μέσα στο μπάνιο ποζάροντας με πολύ χιουμοριστικό τρόπο. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε - «Πλύνε τα χέρια σου. Πάρε μία πόζα. #officevibes #funtimes».

Ανάμεσα στα σχόλια λοιπόν που δέχτηκε, ήταν και αυτό της μητέρας της, Άννας Βίσσης η οποία της έγραψε «Κουκλάκι μου». Ενώ, πριν λίγες ημέρες «έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για την τραγουδίστρια.

Άννα Βίσση Σοφία Καρβέλα

Σοφία Καρβέλα: Ολόιδια με τον Νίκο Καρβέλα - Οι φωτογραφίες από το παρελθόν με την Άννα Βίσση

Η Σοφία Καρβέλα είχε χθες τη γιορτή της και έτσι βγήκαν στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν, στις οποίες ποζάρει στην αγκαλιά της μητέρας της, Άννας Βίσση και είναι πραγματικά ολόιδια με τον αγαπημένο της μπαμπά, Νίκο Καρβέλα.

35 χρόνια πέρασαν από τη μέρα που τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία και η οικογένεια δείχνει να είναι πιο δεμένη από ποτέ.

Μπορεί η Σοφία Καρβέλα να ζει με την οικογένειά της στην Αμερική, ωστόσο όσο καιρό βρίσκεται στην Ελλάδα φροντίζει να αφιερώνει όλο το χρόνο της στους γονείς της - δείτε εδώ ένα υπέροχο στιγμιότυπο της Άννας Βίσση με τα εγγόνια της.

Χθες λοιπόν, η Σοφία Καρβέλα γιόρτασε την ονομαστική της εορτή και τα fanpages της Άννας Βίσση στο Instagram κατάφεραν να ξεθάψουν μερικές φωτογραφίες της απ' όταν ήταν μωρό.

Σε μία από αυτές μάλιστα φαίνεται η απίστευτη ομοιότητα που έχει με τον αγαπημένο της μπαμπά, Νίκο Καρβέλα.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Σοφίας Καρβέλα μαζί με την Άννα Βίσση στην οποία είναι ολόιδια με τον Νίκο Καρβέλα

Άννα Βίσση Σοφία Καρβέλα