Έγινε γνωστό για την Άννα Βίσση - Στις 21/10 θα...

Ανακοινώθηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγινε γνωστό για την Άννα Βίσση - Στις 21/10 θα...

Έγινε γνωστό ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για την Άννα Βίσση με μια επίσημη ανακοίνωση. Στις 21/10 θα πραγματοποιήσει συναυλία στο Άλσος.

Η ανακοίνωση της Άννας Βίσση για τις 21/10

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου η Άννα Βίσση ενώνεται ξανά με τη «χρυσή» δεκατριμελή μπάντα της για μια μοναδική παράσταση στο Θέατρο Άλσος!

Η Άννα Βίσση – που όλοι έχουμε τραγουδήσει… με τραγούδια τεσσάρων και... δεκαετιών που όλους όσους αγαπούν και παρακολουθούν την Άννα και την διαδρομή της, τους έχουν συντροφεύσει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους.

Άννα Βίσση συναυλία Άλσος

Επιτυχίες ατελείωτες, σχεδόν σε δεκάδες είδη και στυλ μουσικής με ανανεωμένη ματιά και φρέσκιες ενορχηστρώσεις! Τραγούδια του Νίκου Καρβέλα γραμμένα για την Άννα και παιγμένα από μία μπάντα που εδώ και πέντε χρόνια γράφουν ιστορία στο χώρο του θεάματος σ’ ένα καλλιτεχνικό στέκι, το Hotel Eρμού στο Γκάζι.

Ένα μουσικό ταξίδι της Άννας και της μπάντας της που θα σας απογειώσει με την ενέργεια, το πάθος, το χιούμορ, τον αυθορμητισμό αλλά και την αγάπη που τους ενώνει, μεταδίδοντας δυνατά συναισθήματα σε κάθε θεατή ξεχωριστά.

Άλλωστε αυτή είναι πάντα η Άννα Βίσση που ξέρουμε..

Μια παραγωγή του Ομίλου Μαροσούλη-Κοταρίδη (MK GROUP)

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ | Ευελπίδων 4, Κυψέλη-Πεδίον του Άρεως

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20.30

Να σημειώσουμε πως η αδερφή της Άννας Βίσση, η Νίκη, ως μόνιμος κάτοικος της στο Μάτι, μιλάει για τα τραγικά γεγονότα.

Ράγισε καρδιές η Άννα Βίσση - Το τραγούδι αφιερωμένο σε έναν θάνατο που την είχε «τσακίσει»

Η Άννα Βίσση, με αφορμή έναν θάνατο που την είχε «τσακίσει» ψυχολογικά και είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, έγραψε ένα τραγούδι που φέρνει συγκίνηση.

Ανήμερα της επετείου του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι αφιερωμένο στον νεαρό ακτιβιστή, με τίτλο «Τρομαγμένο μου».

Το γεγονός έκανε γνωστό με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία από τα γυρίσματα.

Στο βίντεο κλιπ δεν είναι η πρωταγωνίστρια, καθώς το τραγούδι θέλει να περάσει ένα μήνυμα, με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου. Η τραγουδίστρια κάθεται στις μπροστινές θέσεις ενός θεάτρου και παρακολουθεί μια χορευτική παράσταση, με αποκορύφωμα την εμφάνιση της τρανς ακτιβίστριας Μπέττυς Βακαλίδου.

«Ερμήνευσα ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο, τον νεαρό ακτιβιστή και καλλιτέχνη, που γράφτηκε από τη Λίνα Δημοπούλου και τον Γιώργο Καλογερόπουλο», έγραψε η Αννα Βίσση στην ανάρτηση για το τραγούδι του Ζακ Κωστόπουλου. «Η συγκίνηση που μου προκάλεσε το τραγούδι σε σχέση με το αποτρόπαιο τέλος του Ζακ ήταν για μένα ο καταλυτικός λόγος να το κάνω», έγραψε.