«Κλείδωσε» το 6ο πρόσωπο για το YFSF - Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κλείδωσε» το 6ο πρόσωπο για το YFSF -  Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι

Το αγαπημένο μουσικό σόου Your Face Sounds Familiar σκοπεύει να ξεκινήσει σε λίγους μήνες και οι διαδικασίες για τους διαγωνιζόμενους έχουν ήδη ξεκινήσει, με το ένα πρόσωπο να κλειδώνει μετά το άλλο.

Την προηγούμενη εβδομάδα το Πρωινό ανακοίνωσε πως τα πρόσωπα που έχουν συμφωνήσει να συμμέτεχοτν στο νέο YFSF είναι ο Θανάσης Αλευράς, ο Κώστας Δόξας, ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Ίαν Στρατή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φωλιάς των Κου Κου το πρωί της Δευτέρας ανακοινώθηκε και ακόμα ένα πρόσωπο που κλείδωσε για να συμμετέχει στο σόου.

Έτσι, η Δήμητρα Καλφούντζου ανακοίνωσε πως στο All Star Your Face Sounds Familiar μπαίνει ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ενώ ο ΑΝΤ1 έκανε αποκάλυψη βόμβα για την Μαρία Μπεκατώρου!

Δείτε παραπάνω στο ακόλουθο απόσπασμα

Από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1: Πάει στο YFSF της Μπεκατώρου

Το «Your Face Sounds Familiar» στο οποίο θα δούμε τους καλύτερους παίκτες των προηγούμενων κύκλων επιστρέφει και ένα πρόσωπο του ΣΚΑΙ ανάμεσα σε άλλα θα βρεθεί στο πλατό του ΑΝΤ1.

Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται για άλλη μια φορά η Μαρία Μπεκατώρου - η οποία πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές.

Οι τέσσερις πρώτοι παίκτες που έχουν ήδη συμφωνήσει είναι οι: Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Ίαν Στρατής και Λευτέρης Ελευθερίου.

Αυτό το πρόσωπο από τον ΣΚΑΙ πάει στον ΑΝΤ1 και το YFSF της Μπεκατώρου

Ωστόσο, στο «Πρωινό» ανακοινώθηκε μία ακόμη μεγάλη επιστροφή. Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη.