Ασύλληπτο περιστατικό στο Καλό Μεσημεράκι - Μπήκε μέσα η Νατάσα Θεοδωρίδου και «έμεινε» ο Νίκος Μουτσινάς

Τι αφιέρωση του έκανε για την γιορτή του;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ασύλληπτο περιστατικό στο Καλό Μεσημεράκι - Μπήκε μέσα η Νατάσα Θεοδωρίδου και «έμεινε» ο Νίκος Μουτσινάς

Ένα ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι. Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχθηκε τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο πλατό και εκείνη του έκανε μία πολύ ξεχωριστή έκπληξη για να του πει τα χρόνια πολλά για τη γιορτή του.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής δέχθηκε ένα σωρό ευχές για την ονομαστική του εορτή και λίγο μετά την έκπληξη της Ιωάννας Μαλέσκου - πάρτε μία γεύση εδώ - τον περίμενε ακόμα μία, αυτή τη φορά από την καλεσμένη του, την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η τραγουδίστρια μπήκε μέσα στο πλατό και τραγούδησε το «Παραδόθηκα σε σένα» αφιερώνοντάς το στον παρουσιαστή ο οποίος ξετρελάθηκε.

Νίκος Μουτσινάς: Οργισμένος στον αέρα του ΣΚΑΙ - "Δεν πάμε καλά, θα αλλάξω κανάλι"

Στα όρια του έφτασε ο Νίκος Μουτσινάς με τον ΣΚΑΙ και το Big Brother αφού τοις τελευταίες ημέρες οι παίκτες έχουν ξεφύγει και οι εντάσεις είναι πολλές με αποτέλεσμα να υπάρχουν τσακωμοί και φωνές.

Ο Νίκος Μουτσινας στο Καλό Μεσημεράκι σχολίασε μια από αυτές τις σκηνές και οργισμένος πια από την γενικότερη κατάσταση ξέσπασε!

«Είμαι σε λάθος κανάλι. Δεν ξέρω αν θα μιλούσα και σε άλλο κανάλι να ήμουν. Δεν πάνε με τα καλά τους οι άνθρωποι. Έχει περάσει η γραμμή, έχουμε… κόψει κορδέλα. Δεν υπάρχει, τα παιδιά είναι σε άλλη κατάσταση. Είμαι οριακά με την Άννα Μαρία να τη συμπονέσω. Δεν γίνεται! Καταλαβαίνω ότι όντως η συμπεριφορά της Άννας Μαρίας μπορεί να σε φέρει στα όρια…», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς. Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του χθεσινού επεισοδίου.