My Style Rocks: Η ανακοίνωση της Κατερίνας Στικούδη πριν τον μεγάλο τελικό

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Η ανακοίνωση της Κατερίνας Στικούδη πριν τον μεγάλο τελικό

Λίγο μετά την έναρξη του σημερινού My Style Rocks, η Κατερίνα Στικούδη απευθύνθηκε στο τηλεοπτικό κοινό και θέλησε να κάνει μία σημαντική ανακοίνωση η οποία αφορά τον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού μόδας που πλησιάζει.

Στο χθεσινό Gala αποχώρησε η Μικαέλα Φωτιάδη - δείτε εδώ πώς αντέδρασε στην αποχώρησή της - και σήμερα, η Κατερίνα Στικούδη κάνοντας μία ανασκόπηση της προηγούμενης εβδομάδας ξεκαθάρισε πως από εδώ και στο εξής τα πράγματα θα αλλάξουν σημαντικά.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έκανε η Κατερίνα Στικούδη για τον τελικό του My Style Rocks

«Ξέρω τι περιμένετε τώρα. Αυτή η Δευτέρα, όμως, θα είναι λίγο διαφορετική από τις προηγούμενες και αυτό γιατί οδεύουμε προς τον μεγάλο μας τελικό. Δεν θα έρχονται νέα πρόσωπα στην παρέα μας και τα έξι κορίτσια και τα τρία αγόρια πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους, για να κερδίσουν μια θέση στον τελικό.», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.

My Style Rocks: Τότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός - Η ανατροπή στο φινάλε

Τα γυρίσματα του My Style Rocks έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και οι φιναλίστ πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο στην μεγάλο τελικό που θα έχει και μια ανατροπή.

Οι παίκτριες και οι παίκτες έχουν προσπαθήσει πολύ για το καλύτερο και κάθε εβδομάδα προσπαθούν να ξεχωρίσουν με το στυλ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγάλος τελικός θα γίνει στις 20 Δεκέμβρη και μάλιστα θα είναι live! Αυτό σίγουρα περιμένουμε να το δούμε. Έκτακτη ανακοίνωση για το My style rocks Gala

My Style Rocks: Ξέσπασε σε λυγμούς η Μικαέλα - Αποχώρησε από το πλατό

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks η Μικαέλα Φωτιάδη ξέσπασε ξαφνικά σε λυγμούς και καθώς δεν μπορούσε καθόλου να συγκρατήσει τα δάκρυα της αποχώρησε από το πλατό.

Η Μικαέλα ξεκίνησε να κλαίει κατά την διάρκεια της πασαρέλας της Έρης, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι ήταν ο λόγος που στεναχωρήθηκε

Φυσικά μόλις το αντιλήφθηκε η Κατερίνα Στικούδη ότι η Μικαέλα έχει ξεσπάσει σε κλάματα, την ρώτησε τι έχει συμβεί κι αν ο λόγος που κλαίει σχετίζεται με την εκπομπή. Η παίκτρια αποκάλυψε ότι είναι προσωπικό το θέμα αλλά ότι δεν επιθυμεί να πει κάτι παραπάνω για αυτό.

Καθώς εξακολουθούσε να μην νιώθει καλά, η Μικαέλα ζήτησε να αποχωρήσει από το πλατό και λίγο αργότερα επέστρεψε ξανά στη θέση της. Αυτή, μεταξύ των άλλων, ήταν η παίκτρια που κέρδισε στο αποψινό επεισόδιο!