Στη δημοσιότητα το πρώτο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα του MasterChef

Το ανέβασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στη δημοσιότητα το πρώτο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα του MasterChef

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, το πρώτο στιγμιότυπο μέσα από τα γυρίσματα του MasterChef.

Σε λίγους μήνες το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής πρόκειται να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση για τον πέμπτο κύκλο του και όλοι δείχνουν να ανυπομονούν.

Αυτές τις μέρες γίνονται γυρίσματα από την εκπομπή και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πόζαρε μέσα στο πλατό όπου λαμβάνει χώρα ο διαγωνισμός.

Πρόσφατα βέβαια δηλώσεις για το MasterChef έκανε και περσινός φιναλίστ, Σταυρής Γεωργίου - δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε.

MasterChef Λεωνίδας Κουτσόπουλος

MasterChef: Tότε κάνει πρεμιέρα το παιχνίδι μαγειρικής

Σχεδόν όλα είναι έτοιμα και οι πρόβες έχουν μπει στην τελική ευθεία για το ριάλιτι μαγειρικής MasterChef. Μάλιστα στο Ευτυχείτε ανακοινώθηκε και η πιο πιθανή ημερομηνία έναρξης.

Οι πρόβες γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα και υπό τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την πανδημία του κορωνοϊού η οποία σίγουρα θα αλλάξει πολλά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το «Ευτυχείτε», αυτή έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Για ποιο λόγο ο Σκαρμούτσος "άδειασε" το παιχνίδι;

Όπως φαίνεται, ο διαγωνισμός μαγειρικής θα αντικαταστήσει το GNTM στο πρόγραμμα του Star, με τα επεισόδια των auditions να προβάλλονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τεάρτη. Το πιθανότερο σενάριο είναι αργότερα να αυξηθούν, όπως ακριβώς συνέβη και σε όλες τις προηγούμενες σεζόν.

Πρωινό για MasterChef: Η γενική πρόβα και η αγένεια της παραγωγής - "Είναι καραγκιοζιλίκι"

Το MasterChef φτάνει στην τελική ευθεία και η γενική πρόβα του παιχνιδιού μαγειρικής έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα αφού η παραγωγή και ο Πάνος Ιωαννίδης δεν έδωσαν καμία δήλωση στις κάμερες του Πρωινού και τους έκλεισαν την πόρτα.

Η κάμερα του Αντ1 βρέθηκε έξω από τα στούντιο αλλά δεν είχε την αντιμετώπιση που ήθελε καθώς όταν εντόπισαν τον Πάνο Ιωαννίδη, ο σεφ μπήκε κατευθείαν στο στούντιο συνοδευόμενος από άντρες της παραγωγής οι οποίοι στη συνέχεια έκλεισαν την πόρτα στους ρεπόρτερ.

«Έμεινα λίγο με τα πλάνα γιατί πάντα είναι γλυκός και ευγενικός, οπότε αυτή η εικόνα…», σχολίασε η Φαίη Σκορδά. Από το Πρωινό με δική του εκπομπή στον ANT1!

«Να σε απομακρύνουν και να κλείνουν και την πόρτα στα μούτρα σου, νιώθεις ότι είσαι αγενής. Γίνεται να μην δώσει δηλώσεις χωρίς όλο αυτό το θέατρο, γιατί είναι καραγκιοζιλίκι», σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.