Βρέθηκε κοντά στον θάνατο ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες - «Είπαν ή θα πεθάνει ή θα μείνει φυτό»

Η συγκλονιστική εξομολόγησή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βρέθηκε κοντά στον θάνατο ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες - «Είπαν ή θα πεθάνει ή θα μείνει φυτό»

Ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πως βρέθηκε πολύ κοντά στον θάνατο. Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως οι γιατροί είπαν στους γονείς του πως είτε θα πεθάνει είτε θα μείνει φυτό.

Ο λόγος για τον Ιωάννη Αθανασόπουλο ο οποίος μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV, και αναφέρθηκε στο περιστατικό που σημάδεψε την παιδική του ηλικία.

Αυτά είπε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος από τις Άγριες Μέλισσες για το περιστατικό κατά το οποίο πλησίασε στον θάνατο

Στην ηλικία των έξι είχες ένα ατύχημα. Έπεσες από ένα πεζούλι του τόπου που έκανες διακοπές σε ένα γκρεμό και έμεινες για τρεις εβδομάδες σε κώμα.

Ναι. Ήταν το καλοκαίρι πριν ξεκινήσω να φοιτώ στο δημοτικό σχολείο. Παρακολουθούσα στην τηλεόραση μία εκπομπή με μονομάχους και πίστεψα ότι θα μπορούσα να ισορροπήσω σε μικρές επιφάνειες. Έτσι προήλθε δυστυχώς το ατυχές γεγονός. Με ασθενοφόρο με οδήγησαν στο νοσοκομείο του Αγρινίου, αλλά επειδή ήταν πολύ σοβαρή η κατάσταση μου έπρεπε να νοσηλευθώ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.

Άγριες Μέλισσες Ιωάννης Αθανασόπουλος

Σκέψου πώς ένα φέρι μποτ έκανε τη διαδρομή Ρίου- Αντιρρίου μόνο με το ασθενοφόρο μέσα προκειμένου να εισαχθώ όσο το δυνατόν πιο άμεσα στο νοσοκομείο. Ήμουν για τρεις εβδομάδες διασωληνωμένος σε κώμα. Οι γιατροί είχαν πει στους γονείς μου «Ή θα μείνει φυτό ή θα πεθάνει».

Σώθηκες από θαύμα ουσιαστικά.

Ναι. Σώθηκα από θαύμα. Ξύπνησα τον δεκαπενταύγουστο. Από τότε έχω τεράστια πίστη μέσα μου. Έχω ένα δικό μου Θεό που προσεύχομαι κάθε βράδυ.

Μιας και είπαμε για τις Άγριες Μέλισσες, δείτε εδώ ένα αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για ένα νέο φονικό που ετοιμάζεται να γίνει στο Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες - Ιωάννης Αθανασόπουλος: "Σε 6 μήνες από 100 κιλά πήγα 73! Σταμάτησα να τρώω..."

O Ιωάννης Αθανασόπουλος από τις Άγριες Μέλισσες πριν από λίγο καιρό παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Πρωινό. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην μάχη του με τα κιλά αλλά και με ποιον τρόπο κατάφερε να φτάσει από τα 100 στα 73.

Πώς κατάφερε να χάσει κιλά ο Ιωάννης Αθανασόπουλος

«Ήμουν 18 χρονών, λίγο πριν δώσω Πανελλήνιες και επειδή είχα πολύ άγχος, κάπως έπρεπε να εκτονωθώ. Έτρωγα ασύστολα, πίτσες, αναψυκτικά, πατατάκια… Ήμουν 100 κιλά, τώρα είμαι 72-73. Επειδή έκανα και αθλητισμό -έκανα δίσκο- και έχω γενικά τη νοοτροπία του στρατιώτη και του αθλητή, τα έχασα μέσα σε 6 μήνες. Είχα να φάω τηγανητές πατάτες 6 μήνες. Στερήθηκα.

Έχω στο πορτοφόλι μου μια φωτογραφία από τότε που ήμουν 18 χρονών και δεν θα ‘θελα να είμαι έτσι. Την έχω για να μου θυμίζει να προσέχω, να μην αφήνομαι σε αυτή την εικόνα. Με επηρέαζε στις διακοπές που έβλεπα… Φορούσα 36 νούμερο παντελόνι, τώρα φοράω 30. Περπατούσα και αισθανόμουν κουρασμένος.

Τώρα αισθάνομαι μια χαρά. Γυμνάζομαι, πηγαίνω για τρέξιμο…», ανέφερε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Δείτε εδώ τι τρώει και η Διδασκάλου από τις Άγριες Μέλισσες και κρατιέται σε φόρμα!