Ανατριχιάζει ο Νεκτάριος Σφυράκης με το πρόβλημα υγείας του - «Τυχαία ανακάλυψα ότι έχω..»

Συγκλονίζει με την αποκάλυψη του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανατριχιάζει ο Νεκτάριος Σφυράκης με το πρόβλημα υγείας του - «Τυχαία ανακάλυψα ότι έχω..»

Ο Νεκτάριος Σφυράκης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και συγκεκριμένα στην Όλγα Λαφαζάνη και αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί την τελευταία περίοδο καθώς και το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει.

Ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως σε μια τυχαία εξέταση οι γιατροί του βρήκαν πως έχει κακοήθη όγκο στο κεφάλι και πως το χειρουργείο ήταν αναγκαίο. Ευτυχώς, όμως, δήλωσε πως όλα πήγαν καλά και πως πήρε εξιτήριο.

Ο Νεκτάριος Σφυράκης είπε συγκεκριμένα:

«Από μία τυχαία ανακάλυψα ότι έχω κακοήθη όγκο στο νεφρό που έπρεπε πάση θυσία να αφαιρεθεί. Φεύγω από τα νοσοκομείο όρθιος και με σιγουριά. Αν με έβλεπες δέκα μέρες πριν, δεν θα είχες αυτή την εικόνα. Πήγα για εξετάσεις ρουτίνας. Δεν ένιωθα τίποτα και γι’ αυτό το λόγο δεν πήγα να παραλάβω τα αποτελέσματα αμέσως.

Όταν είδα τις εξετάσεις νόμιζα ότι δεν αφορά εμένα. Από τα νεύρα μου ψιλογέλασα, είναι αντίδραση του οργανισμού να “φεύγεις” από το γεγονός. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα βλέποντας την κακοήθεια ήταν τα παιδιά μου και μετά τι θα κάνω. Το χειρουργείο διήρκησε τέσσερις ώρες. Όταν άνοιξα τα μάτια μου είπα δόξα τω Θεώ, είμαστε ακόμα εδώ. Πιστεύω πολύ στον Θεό. Δεν πιστεύω στην τύχη και τη σύμπτωση.

Τα παιδιά είχαν την πληροφορία που μπορούσαν να διαχειριστούν, ότι ο μπαμπάς έχει χτυπήσει λίγο στην κοιλιά και πρέπει να αποφεύγουμε αγκαλιές και παιχνίδια. Το σπίτι με 4 παιδιά είναι… Βαγδάτη. Προσπαθώ να καλύψω τα έξοδά μου προκειμένου να τα βγάζουμε πέρα κάθε μέρα. Η κατάθλιψη είναι πολυτέλεια σήμερα. Δεν πρόκειται να με πιάσει μια τέτοια βλάβη και να με αποπροσανατολίσει» κατέληξε λέγοντας ο Νεκτάριος Σφυράκης ενώ για το πρόβλημα υγείας της μίλησε και η Μαρία Κίτσου!

Σοκάρει ο Νίκος Κουρής με το πρόβλημα υγείας του: "Είναι δύσκολο να ζεις με αυτό"

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας ο ηθοποιός Νίκος Κουρής και δεν δίστασε να αποκαλύψει και να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που κουβαλάει από 13 χρονών, τον διαβήτη.

Ο ηθοποιός προχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη.

Ο Νίκος Κουρής είπε χαρακτηριστικά: «Τα θέματα υγείας είναι καλά. Έχω θέμα με τον διαβήτη από τα 13. Είναι δύσκολο να ζεις με αυτό. Έχω ένα πρόβλημα, ένα θέμα που πρέπει να παρακολουθώ συνεχώς για οτιδήποτε θέλω να κάνω. Και αυτό δεν είναι εύκολο. Πρέπει να μετριέμαι κάθε μέρα, να προσέχω τι να φάω. Που θα ρυθμίσω το ζάχαρο με τις ινσουλίνες. Είναι μια ολόκληρη επιστήμη αυτό.

Το έπαθα στα 13 και είμαι 47. Υπάρχει ένας αγώνας, με πάρα πολλά πειράματα για να καταφέρεις να το φέρεις εκεί που θες και να μπορείς να ονειρεύεσαι. Το είπα πέρσι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους. Γιατί και για μένα είχε φτάσει η ώρα να το πω.
Πολλά πράγματα έχω αφήσει στη ζωή μου επειδή δε μπορώ να τα κάνω λόγω του διαβήτη. Έχω γίνει επιλεκτικός. Τα πράγματα για μένα επειδή δεν είναι αυτονόητα, πρέπει να κάνω κάποιες επιλογές. Έχω μια επιπλέον δυσκολία.

Κανείς δεν καταλαβαίνει τις μεταπτώσεις του ζαχάρου και τις αλλαγές στη διάθεσή σου. Δεν καταλαβαίνει ο άλλος γιατί από τη μία που είσαι καλά, από την άλλη δεν είσαι. Αυτό γίνεται πάρα πολλές φορές.

Εγώ το έπαθα στα 13. Ήταν μια ηλικία που ευτυχώς με έσωσε. Έμαθα το πρόβλημα. Υπάρχει πρόβλημα αν δε το αποδεχτείς. Δε μπορείς να πεις ζω τη ζωή μου κανονικά. Πρέπει να προσέχεις τα πάντα. Αλλάζει το ζάχαρο με τη στενοχώρια, με το άγχος. Είναι τρομερό. Είναι μια μη μετρήσιμη ιστορία ο ψυχικός μας κόσμος». H Ίριδα του GNTM 3 αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας της!

Δείτε παρακάτω το ακόλουθο βίντεο: