Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Αντώνης Κανάκης - Σε ποιο κανάλι;

Έγιναν γνωστά τα νέα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Αντώνης Κανάκης - Σε ποιο κανάλι;

Σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, έγινε γνωστό πως ο Αντώνης Κανάκης ετοιμάζεται να κάνει τη μεγάλη επιστροφή του στην ελληνική τηλεόραση καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ένα κανάλι.

Μετά τη χθεσινή πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα στο YouTube - δείτε εδώ - ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του είναι έτοιμοι να κάνουν τη δική τους πρεμιέρα και στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη η ομάδα του Αντώνη Κανάκη θα αναλάβει μία εκπομπή στην απογευματινή ζώνη ενώ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Mega.

Πένθος στην οικογένεια του Αντώνη Κανάκη - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτησή του

Βαρύ πένθος έχει πέσει στην οικογένεια του, Αντώνη Κανάκη καθώς ο γνωστός παρουσιαστής έχασε έναν πολύ καλό του φίλο μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό. Μάλιστα, έκανε και μία ανάρτηση στο Instagram με την οποία έφερε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς του φίλους.

Οι νεκροί από κορωνοϊό αυξάνονται μέρα με την μέρα και έτσι, ο Αντώνης Κανάκης βίωσε επίσης μία απώλεια. Ένας καλός του φίλος έχασε τη ζωή του και ο παρουσιαστής τον αποχαιρέτησε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

«Ο φίλος μου Σάκης Σωτηράκης, επικεφαλής της Ελληνικής ομάδας διάσωσης, ένας εθελοντής, ένα παλληκάρι που βοηθούσε τους συνανθρώπους του, έχασε εχθές τη μάχη με αυτόν τον διάολο που μας έχει βρει. Προσπαθώ ακόμα να το χωνέψω. Στην οικογένεια του η σκέψη μου» έγραψε ο Αντώνης Κανάκης. Δείτε εδώ και μία ενημέρωση που έκανε ο Αντώνης Κανάκης και δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων.

Αντώνης Κανάκης πένθος

Σούσουρο στο διαδίκτυο με φωτογραφία του συνεργάτη του Κανάκη, Γιάννη Σερβετά

Ο Γιάννης Σερβετάς, ο συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη φημίζεται για το χιούμορ του και το να τον ακολουθείς στο instagram είναι ότι καλύτερο θα μπορούσες να κάνεις. Με μια φωτογραφία που δημοσίευσε προσφάτως κατάφερε να κάνει όλο το διαδίκτυο να λιώσει από τα γέλια.

Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις δεν λένε; Απολαύστε παρακάτω...

Αυτή είναι η φωτογραφία του Γιάννη Σερβετά στο instagram

Γιάννης Σερβετάς