Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα ο Δημήτρης Πυργίδης - Τι συνέβη;

Ξαφνικό ξέσπασμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα ο Δημήτρης Πυργίδης - Τι συνέβη;

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Δημήτρης Πυργίδης δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μετά από μία κίνηση που έκανε ο Γρηγόρης από το πουθενά. Εκείνος πήγε στο δωμάτιο επικοινωνίας και «λύγισε» ενώπιων του Μεγάλου Αδερφού.

Ο Γρηγόρης θέλησε να συμμαζέψει το σπίτι και εστίασε σε ένα τραπεζάκι που υπήρχε στον εξωτερικό χώρο, στο οποίο ο Δημήτρης Πυργίδης είχε γράψει πράγματα για εκείνον και τον Χρήστο Μακρίδη, μεταξύ αυτών και μία ελληνική σημαία.

Ο Γρηγόρης βέβαια θέλησε να τα σβήσει για να καθαρίσει τον χώρο, χωρίς να σκεφτεί ότι ο Πυργίδης θα ενοχληθεί τόσο πολύ. Μάλιστα όταν πήγε να του το πει από τη μία παραξενεύτηκε με την κίνησή του αυτή από την άλλη όμως δεν έδειξε να ενοχλείται.

Αργότερα ο Πυργίδης μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ζήτησε κιμωλίες από τον Μεγάλο Αδερφό για να τα ξαναγράψει όλα ενώ έκλαιγε, ενώ νωρίτερα η Σοφία ήρθε κοντά με τον Γρηγόρη.

Big Brother Spoiler: Spoiler "φωτιά" για την ασυλία του Big Brother - Η απόλυτη ανατροπή απόψε

Το Big Brother σε μιάμιση εβδομάδα φτάνει στο τέλος του και ένας από τους 7 παίκτες θα κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Μέχρι τότε όμως μένει ακόμα ένα live της παρασκευής, στο οποίο μάλιστα θα αποχωρήσουν δύο άτομα ενώ άλλα δύο θα κερδίσουν την ασυλία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Love It, στο αποψινό επεισόδιο ένα άτομο θα κερδίσει την ασυλία και θα πάει κατευθείαν στον τελικό!

Εκτός όμως από την ασυλία, το βράδυ θα δούμε την σχέση της Άννας Μαρίας και του Θέμη να παίρνει μια τελείως διαφορετική τροπή ενώ τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Πυργίδης επιχειρεί να βελτιώσει τις σχέσεις του με την Άννα Μαρία και της κάνει ένα δεύτερο δώρο, χωρίς όμως αυτή να το δέχεται μη διστάζοντας να τον αποκαλέσει «παραμυθά». Στο μεταξύ, ο Κεχαγιάς ξεσπά εναντίον των πρώην συμπαικτών του!

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή