Η αποκάλυψη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για το πρόβλημα υγείας: "Πέρυσι πέρασα ένα..."

Αποκλειστική συνέντευξη στο νέο τεύχος You!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αποκάλυψη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για το πρόβλημα υγείας:

Όλοι την φωνάζουν με το μικρό της όνομα... Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι η αγαπημένη αλλά και η πιο δημοφιλής μαγείρισσα αντρών και γυναικών που... δεν αναπνέουν όταν εκείνη δείχνει τις συνταγές της. Στην συνάντησή μας στρώνει τραπέζι με το YOU- ακόμα μια φορά γεμάτη από έναν παιδικό ενθουσιασμό που την χαρακτηρίζει, μιλάει για τις συνέπειες της πανδημίας στον επιχειρηματικό χώρο, τα νέα δεδομένα, τις συνήθειες που άλλαξε στην δική της ζωή, δηλώνει ενθουσιασμένη για το καθημερινό της ραντεβού στις 11.30 στον ΣΚΑΙ με την εκπομπή “Ώρα για φαγητό”, ενώ δεν παραλείπει να στείλει και ένα μήνυμα στην αγαπημένη της Ελένη Μενεγάκη για την απόφασή της να μείνει εκτός τηλεόρασης...

Που την χάνεις που την βρίσκεις, μέσα σε μια κουζίνα να ανακατεύει υλικά... Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δεν καταλαβαίνει από πανδημίες και δύσκολα... Ξορκίζει το κακό και προχωράει με αισιοδοξία και χαμόγελο δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας για εκείνη και την οικογένειά της...

Από την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ για το περιοδικό You.

Η αποκάλυψη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για το πρόβλημα υγείας και όχι μόνο

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου περιοδικό You

Υπάρχουν πελάτες που με τις ιδιοτροπίες τους να σε έχουν φέρει στο αμήν;

Σίγουρα υπάρχουν πελάτες με ιδιοτροπίες γιατί ο κόσμος είναι φορτωμένος με προβλήματα από τις δουλειές του και έρχεται εδώ για να ξεδώσει. Επειδή όμως είμαι σταθερή εδώ και 15 χρόνια στο ίδιο πόστο, με την ίδια πορεία, έχω τον τρόπο μου να τους καλμάρω και να τους χαλαρώνω για αυτό και έχω στάνταρ πελατεία. Για να είναι ευχαριστημένοι σημαίνει ότι τόσα χρόνια εγώ και η ομάδα μου κάτι κάνουμε πολύ καλά.

Άγχος, προβλήματα... Έχεις τόσο γερό στομάχι που αντέχει και δεν σπάει;

Ποιος το λέει αυτό; Πολλές φορές το στομάχι μου έχει σπάσει, απλά έμαθα πλέον να διαχειρίζομαι καλύτερα τις καταστάσεις, ψάχνω την αιτία, προσπαθώ να δω με τι ενοχλήθηκε κάποιος. Τώρα πια όλα όσα νιώθω, δεν τα κρατάω μέσα μου, θέλω να λύνω όλα τα προβλήματα, να μην αφήνω ερωτηματικά και υπονοούμενα ούτε με πελάτες, ούτε με το προσωπικό μου, άλλωστε ξέρω πόσο τίμια είμαι στη δουλειά μου για αυτό και δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου.

Πήγες ποτέ σε ψυχολόγο να κάνεις ψυχοθεραπεία;

Έχω την τύχη να έχω έναν φίλο ψυχολόγο. Παλαιότερα κλεινόμουν στον εαυτό μου και προσπαθούσα να αντιμετωπίσω όποιο πρόβλημα ερχόταν, τώρα όμως χτυπάω το πρόβλημα στην καρδιά, γιατί εάν μείνουν μέσα μας απωθημένα γεννάνε ψυχοσωματικά, πέρασα στο παρελθόν ένα τέτοιο πρόβλημα υγείας. Στην πορεία όμως σκέφτηκα και συνειδητοποίησα τι αξίζει πραγματικά.

Έπεσες στο παρελθόν θύμα διαδικτυακής απάτης;

Παναγία μου ναι! Πέρυσι...Ξαφνικά είδα να έχουν χακάρει τον λογαριασμό μου στο Instagram με τούρκικη σημαία και ένα τούρκικο μήνυμα - δείτε εδώ φωτογραφία -, έπαθα σοκ... Κατέφυγα στην δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος και καταφέραμε μέσα σε 4 μέρες να ξαναπάρω τον λογαριασμό μου.

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ