Survivor: Αγνώριστη σήμερα η Σαμπριέ - Ήθελε να χωρίσουν Βασάλος και Βαλαβάνη

Απίστευτη αλλαγή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: Αγνώριστη σήμερα η Σαμπριέ - Ήθελε να χωρίσουν Βασάλος και Βαλαβάνη

Θυμάστε την Τουρκάλα παίκτρια του Survivor, η οποία ήταν τρελά ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και δεν δίσταζε να του το δείξει; Σήμερα, η Σαμπριέ έχει αλλάξει πολύ και είναι αγνώριστη.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, φλέρταρε μαζί του όταν οι ομάδες των δύο χωρών είχαν συναντηθεί στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και τα sites είχαν πάρει "φωτιά" από τους σχολιασμούς.

Αξέχαστη μάλιστα ήταν και η επική δήλωση που είχε κάνει: «Ελπίζω να χωρίσει ο Βασάλος με την Ευρυδίκη», οι οποίοι να πούμε είναι φουλ ερωτευμένοι.

Σήμερα λοιπόν η Σαμπριέ είναι αγνώριστη. Έχει "πετάξει" τα σορτσάκια και τα κοτσιδάκια από τα μαλλιά και "κολάζει" με τις φωτογραφίες της.

Σαμπριέ Survivor σήμερα

Το αποκάλυψε στο Πρωινό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - «Στο Survivor θα...»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό μαζί με τον Ηλία Βρεττό και δε δίστασε να αποκαλύψει πως θα δεχόταν μία χαρά μία πρόταση για να πάει για δεύτερη φορά στο Survivor, μιας και ήταν ένα κόνσεπτ που την ενθουσίασε.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως προς το παρόν δεν έχει δεχθεί κάποια σχετική πρόταση αν και η αλήθεια είναι πως πολύ θα ήθελε να το ξαναπροσπαθήσει.

Όπως αποκάλυψε, μπορεί να ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη εμπειρία ωστόσο δεν την ενοχλεί να τρέχει και να αγωνίζεται όλη μέρα. Δείτε εδώ ποιο «καυτό» πρόσωπο έκλεισε με το Survivor.

«Εγώ αν θα ξαναέκανα κάτι θα ήταν το Survivor! Αύριο! Δεν έχει γίνει καμία πρόταση σε κανέναν από εμάς, του πρώτου κύκλου δηλαδή για να γίνει All Star Survivor. Ήταν τρομερή εμπειρία. Δύσκολη. Αλλά ήμουν εγώ εκει μέσα, ήταν αθλητικό, αγωνιστικό. Δεν με νοιάζει να τρέχω όλη μέρα, να χτυπάω, δεν με ενοχλεί» αποκάλυψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.