The Bachelor: Η Εριέττα έγινε Σια - Η αλλαγή μετά το "άκυρο" του Βασιλάκου

Η φωτογραφία απόδειξη!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Η Εριέττα έγινε Σια - Η αλλαγή μετά το

Η Εριέττα αμέσως μετά την αποχώρηση της από το The Bachelor δεν έχασε στιγμή και πήγε να... ανανεωθεί και όπως φαίνεται ήθελε να μοιάζει στη φίλη της, Σία Βοσκανίδου. Μετά το "άκυρο" τους της έριξε ο Παναγιώτης Βασιλάκος με αποτέλεσμα να μην πάριε τριαντάφυλλο και να πει "αντίο" έγινε άλλος άνθρωπος.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφία, όπου την είδαμε πιο ανανεωμένη και λαμπερή από κάθε άλλη φορά μέσα στη βίλα.

Η Εριέττα, φούσκωσε όπως είδαμε μέσα από βίντεο τα χείλη της, ενώ, έβαλε και βλεφαρίδες πολύ μακριές με αποτέλεσμα στην παρακάτω φωτογραφία να μην φαίνονται τα μάτια της.

The Bachelor Εριέττα

The Bachelor: Έχει κάνει πλαστικές η Εριέττα; Φωτογραφία μετά και πριν τον Βασιλάκο

Μία από τις κοπέλες που βρίσκονται στο The Bachelor και διεκδικεί την πολυπόθητη καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου είναι η Εριέττα. Πολλές φορές έχουν ακουστεί σχόλια από τις συμπαίκτριες της για τις ομολογούμενες πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει για αυτό και εμείς βρήκαμε μια παλιά της φωτογραφία και μπορούμε να πούμε ότι είναι αγνώριστη.

Η συγκεκριμένη παίκτρια δηλώνει.. 21 ετών και είναι άξιο απορία πότε πρόλαβε να αλλάξει τόσο πολύ μέσα σε λίγα χρόνια. Φυσικά, η Εριέττα έχει ξανά κάνει την εμφάνιση της στην τηλεόραση, εξού και η άνεση της στον φακό παρόλο που πέταξε ένα «μαργαριτάρι» όλα τα λεφτά!

Ένας χρήστης του Twitter -από αυτούς που αγαπάμε και τα ξεθάβουν ότι μπορούμε να φανταστούμε- εμφάνισε μία φωτογραφία της Θεσσαλονικιάς παίκτριας από το 2016 από όταν συμμετείχε στο «Ραντεβού στα Τυφλά» με τον Μάρκο Σεφερλή.

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις 4 χρόνια από τότε, αλλά η Εριέττα είναι παντελώς αγνώριστη και.. πάνω από όλα πιο φυσική!

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία της Εριέττας:

Παλιά φωτογραφία της Εριέττας από το The Bachelor