GNTM 3: Η γυμνή φωτογραφία Ρασέλ - Δημοσθένη που «κατέβηκε» αμέσως από το διαδίκτυο

Αδιανόητο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Η γυμνή φωτογραφία Ρασέλ - Δημοσθένη που «κατέβηκε» αμέσως από το διαδίκτυο

Εδώ και μερικές έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν την Ρασέλ και τον Δημοσθένη να είναι ζευγάρι λίγο μετά την αποχώρηση τους από το GNTM 3. Τις φήμες, ωστόσο, αυτές φαίνεται να τις επιβεβαίωσε το ζευγάρι με μια κοινή τους γυμνή φωτογραφία που «κατέβηκε» αμέσως από το διαδίκτυο.

Τα δυο επίδοξα μοντέλα έχουν επιβεβαιώσει ότι πλέον ζουν και κοιμούνται κάτω από την ίδια στέγη και μάλιστα πριν μερικές μέρες ηχογράφησαν το πρώτο τους κοινό τραγούδι με τίτλο «Παραμύθια».

Ο κακός χαμός όμως έχει γίνει μετά την γυμνή φωτογραφία που ανέβασαν καταλάθος στο instagram και ενώ την κατέβασαν σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, αρκετοί χρήστες κατάφεραν να την αποθηκεύσουν και να την διαδώσουν παντού.

Δείτε παρακάτω τη γυμνή φωτογραφία Ρασέλ - Δημοσθένη

γυμνή φωτογραφία Ρασέλ - Δημοσθένη

Γύπας και Ρασέλ έκαναν ντουέτο - Το τραγούδι που ηχογράφησαν οι παίκτες του GNTM 3

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να αποχωρήσουν από το GNTM 3 και ο Γύπας ή αλλιώς Δημοσθένης και η Ρασέλ έκαναν ντουέτο και ηχογράφησαν μαζί το πρώτο τους τραγούδι το οποίο ακούστηκε στη Φωλιά των Κου Κου.

Oι δυο παίκτες φαίνεται πως είχαν σχεδιάσει καιρό τις κινήσεις τους όταν θα έφτανε η ώρα που θα συναντιόντουσαν έξω από το ριάλιτι μοντέλων!

Αν και δεν το ακούσαμε ολόκληρο, πήραμε μια μικρή δόση από το νέο εγχείρημα των παικτών. Δείτε ακόμα την κίνηση "βόμβα" του Δημοσθένη λίγες ώρες αφού βγήκε από το παιχνίδι.

Θεοδώρα Ρασέλ: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία και καταγωγή της πρώην παίκτριας του GNTM 3

Η Ρασέλ ήταν με διαφορά η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM 3 και εμείς, λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της, βρήκαμε την αληθινή της ηλικία αλλά και την καταγωγή της, και γενικότερα όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για εκείνη.

Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι και έχει εμφανιστεί δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως η Άντζελα Δημητρίου, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Βαλάντης και η Φανή Δρακοπούλου.

Πλέον δραστηριοποιείται στο χώρο των πωλήσεων.

Η Ρασέλ από το GNTM αγαπά πολύ όλες τις πλευρές της μόδας και παλιότερα διατηρούσε και δική της σειρά με μαγιό. Με το modelling έχει ασχοληθεί μόνο ερασιτεχνικά και το GNTM θα είναι η πρώτη επαγγελματική επαφή με το χώρο.

Θεοδώρα Ρασέλ καταγωγή

Τη σαγηνεύει ο χώρος της τηλεόρασης και όπως δηλώνει θα ήθελε να γίνει η Ελληνίδα Oprah Winfrey. Είναι δυναμική, εξωστρεφής και δεν φοβάται να πει αυτά που σκέφτεται. Μπαίνει αποφασισμένη στο διαγωνισμό του GNTM να υπερπηδήσει κάθε εμπόδιο, που θα βρεθεί μπροστά της.

Motto: “I wanna be on top and I can do it”

Όπως δηλώνει στο προφίλ της, είναι από τις Σευχέλλες και είναι 24 χρονών. Δείτε εδώ και όλα όσα είπε η Ρασέλ για τις ερωτικές συνευρέσεις στο GNTM 3.