My Style Rocks: Το έλα να δεις ανάμεσα σε παίκτριες - "Απορώ γιατί είσαι εδω"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Το έλα να δεις ανάμεσα σε παίκτριες -

Το έλα να δεις έγινε στο σημερινό επεισόδιο My Style Rocks με δυο παίκτριες να έχουν βγάλει τα μαχαίρια καθώς πλησιάζει το τέλος και μαζί ο μεγάλος νικητής.

Ο καυγάς συνέβη ανάμεσα στην Έρη Λώλη και την Τζένη Γεωργιάδου και μια ατάκα "φωτιά" τις έβγαλε από τα ρούχα τους.

«Επειδή είχα μια διαφωνία, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαι αντικειμενική στις βαθμολογίες μου και το έχω αποδείξει και στο παρελθόν αυτό. Θεωρώ ότι ο Μηνάς, η Έρη και η Κάτια υποστηρίζονται πάρα πολύ
μεταξύ τους βαθμολογικά. Γενικά έχω αισθανθεί ότι ο Μηνάς δίνει πολλά 4αρια στην Έρη σε εικόνες που για μένα δεν αξίζουν» σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Τζένη προς την συμπαίκτρια της.

«Είπες ότι στιλιστικά είμαι ένα τίποτα. Όχι ότι στιλιστικά δεν αξίζω. Ήρθες και μου είπε στα μούτρα μου ότι στιλιστικά είσαι ένα τίποτα και απορώ ποιος σε έχει στην εκπομπή. Ήταν όλοι μπροστά.» απάντησε, σε έντονο ύφος με τη σειρά της, η Έρη Λώλη.

Τότε, η Τζένη Γεωργιάδου δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και βγήκε εκ νέου στην αντεπίθεση. «Δεν στο είπα έτσι. Στιλιστικά δεν ξέρω γιατί είσαι εδώ. Αυτό είπα. Λες ψέματα! Είσαι ψεύτρα αυτή τη στιγμή! Στιλιστικά δεν ξέρω γιατί είσαι ακόμα εδώ! Μην λες ψέματα». Η άκρως αισθησιακή εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη - Έβαλε «φωτιά» στο πλατό

My Style Rocks: Αυτός είναι ο νικητής της ημέρας

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτών, ανακοίνωσε ποιος είναι ο νικητής της σημερινής ημέρας, ο οποίος παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Τζένη Γεωργιάδου και η Έρη Λώλη ενώ στις δύο τελευταίες η Σουζάνα και η Άρτεμις.

Τελικά τη νίκη πήρε η Έρη Λώλη καθώς το look της εντυπωσίασε τόσο τους συμπαίκτες της όσο και την κριτική επιτροπή, ενώ νωρίτερα, η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε μία αλλαγή που γίνεται στο παιχνίδι πριν τον μεγάλο τελικό.