Αδιανόητη η εικόνα έξω από τη μεζονέτα της Ρούλας Κορομηλά - Θα πάθετε πλάκα...

Μοναδική εικόνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αδιανόητη η εικόνα έξω από τη μεζονέτα της Ρούλας Κορομηλά - Θα πάθετε πλάκα...

Η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε μια αδιανόητη εικόνα απέξω από την μεζονέτα της και θα πάθετε πλάκα. Όχι μόνο με την βροχή που ρίχνει αλλά και με τη θέα που έχει από την βεράντα της.

Η παρουσιάστρια μπορεί να απέχει από την τηλεόραση εδώ και αρκετά χρόνια, με τελευταία της εκπομπή να είναι το «Μπράβο Ρούλα», ωστόσο μας ενημερώνει για την καθημερινότητα της μέσα από λογαριασμό της στο Instagram και οι αναρτήσεις της είναι πολύ συχνές.

Σήμερα λοιπόν λόγω του καιρού που έχει προκαλέσει χάος και στο κέντρο της Αθήνας λόγω της έντονης καταιγίδας, θέλησε να δείξει στους followers της, τι γίνεται έξω από το σπίτι της.

Όπως λοιπόν παρακολουθήσαμε η βροχή είναι καταρρακτώδης. Ωστόσο, η θέα είναι μαγευτική, αφού βλέπει μόνο πράσινο. Δείτε εδώ και μία απίστευτη ανάρτηση που έκανε η Ρούλα Κορομηλά για ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε.

Ρούλα Κορομηλά σπίτι

Με λεοπάρ πιτζάμες μέσα στη μεζονέτα της η Ρούλα Κορομηλά - Χαμός στο Instagram

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει πάνω στο κρεβάτι της με τις λεοπάρ πιτζάμες της. Η ανάρτησή της αυτή προκάλεσε κανονικό χαμό στα σχόλια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Αυτή τη φορά ανέβασε μία φωτογραφία προκειμένου να ευχηθεί καλή εβδομάδα στους διαδικτυακούς της φίλους και το έκανε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Τα σχόλια που αποκόμισε η φωτογραφία της ήταν πολύ θετικά.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά με τις λεοπάρ πιτζάμες

Ρούλα Κορομηλά Instagram

Στόλισε το σπίτι της η Ρούλα Κορομηλά - Φώτισε το σαλόνι της με τα δεκάδες φωτάκια

Το σπίτι της στόλισε χριστουγεννιάτικα η Ρούλα Κορομηλά και από τα δεκάδες φωτάκια που έβαλε στο δέντρο της και όχι μόνο, έχει φωτίσει όλο το σαλόνι της.

Η παρουσιάστρια μπορεί να κρατάει ένα χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο στο instagram είναι καθημερινή χρήστης και μοιράζεται πολλές στιγμές από την προσωπική της ζωή, ειδικά εν μέσω καραντίνας που είναι συνεχώς κλεισμένη στο σπίτι της.

Ενάμιση μήνα λοιπόν πριν από τα Χριστούγεννα, η Ρούλα Κορομηλά στόλισε το σπίτι της και το έκανε πανέμορφο όπως είδαμε στις φωτογραφίες.

«Μια μικρή χριστουγεννιάτικη δοση αισιοδοξιας ,στολισμού, μπορει να κάνει πιο νοστιμη την καραντίνα!», έγραψε στην λεζάντα της μιας ανάρτησης της.

Ρούλα Κορομηλά σαλόνι σπιτιού

Ρούλα Κορομηλά χριστουγεννιάτικος στολισμός σπίτι

Ενώ να σημειώσουμε πως πριν από λίγους μήνες απαρηγόρητη ήταν η Ρούλα Κορομηλά, καθώς θρήνος είχε "σκεπάσει" το σπίτι της.